/Brasov/Amenajari interioare

Cubo

Calea București 132, Brașov 500299, România

Cubo
Amenajari interioare
3.9
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJJP+J5 Brașov, România
+40 747 470 470
cubodesign.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Radu
Florin Radu2 ani în urmă
Programul de lucru afisat nu este corect.
La telefon site nu raspunde nimeni.
Daca vrei sa mergi in magazin, trebuie programare/mail in avans.
Produsul confirmat pe mail ca disponibil, la fata locului nu este disponibil... trebuie sa tot revi.

Am renuntat sa mai cumpar....
Marius-Bogdan Calin
Marius-Bogdan Calin2 ani în urmă
Gasesti de toate daca ai rabdare plus ca la comanda iti pot aduce cam tot ce iti trece prin cap. Un pic cam scumpi si usor dezinteresati de clientii cu comenzi mici.
Carmen Prodan
Carmen Prodan2 ani în urmă
Am mers pentru a face alegeri pentru placări interioare. Colectiv tânăr, priceput, cu placere în a recomanda clienților frumoasele produse existente aici! Calitate și frumusețe pentru toate!
Alex Negrila
Alex Negrila2 ani în urmă
Foarte slaba experienta, probleme cu plasarea comenzilor, oferte de pret foarte mari. Nu recomand absolut deloc! Evitati in a lucra cu aceasta companie!
Ionut Popovici
Ionut Popovici2 ani în urmă
Foarte multumit de experienta cu cei de la Cubo. Am gasit produse diferite fata de ofrerta magazinelor mari de bricolaj. Un punct in plus pentru mine au fost ideile de amemajare expuse unde se vede mana de desingner a celor care lucreaza acolo si care reprezinta o sursa buna de inspiratie.
Dana Murariu
Dana Murariu2 ani în urmă
Dacă vrei ceva special, găsești aici. Modele noi. I-mi place foarte mult. Personal amabil.O mare varietate de materiale pentru amenajarea de bai sau bucătării, idei de a le combina.Foarte multumita de colaborarea cu ei! Experienta își spune cuvântul! Personal cu oameni pregătiți, respectuoși, aici se vând lucruri de calitate la prețuri accesibile. Showroom-ul își păstrează nivelul prin calitatea produselor. Dacă vrei ceva de durata, la moda, și de calitate aici găsești.
Andreea Brailescu
Andreea Brailescu2 ani în urmă
Produse de calitate, unicate pot spune pe care nu le regăsim în alte magazine din Brașov, personal amabil, seriozitate, ma bucur ca exista un astfel de showroom ca în Europa de vest și în Brașov, într-un cuvânt Profesioniști!!!Sortimentatie variata, produse și servicii de consultanta de calitate, recomandări obiective, profesionalism! Recomand cu încredere!
Loránd Böyte
Loránd Böyte2 ani în urmă
Am avut o experienta neplacuta cu ei! Gresia livrata a avut cateva bucati lipsa si unele ciobite. Cu toate ca nu as fi avut motive de explicatie (pe site-ul lor este foarte clar mentionat ca marfa achizitonata se poate returna fara nicio explicatie timp de 14 zile de la receptie) am incercat sa arat cu poze ca marfa livrata nu este ok. Am solicitat returul si de atunci nu mi se raspunde la mailuri si telefoane. Zile la rand. Am fost nevoit sa implic si ANPC. Daca credeti va veti avea nevoie de retur, nu comandati de la ei, cautati alt comerciant!
Locații recomandate