/Tulcea/Agentie imobiliara

Pensiunea Cristian 2

Str. Agricultorilor nr. 45, Murighiol 827150, România

Pensiunea Cristian 2
Agentie imobiliara
4.5
80 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
25V4+FJ Murighiol, România
+40 754 218 234
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Emanuela Petcu
Emanuela Petcu2 ani în urmă
Cazarea se face in căsuțe individuale in care ai tot confortul. La masa se serveste ciorba de peste și saramura care sunt foarte gustoase. Se poate folosi sala de mese pentru a pregati micul dejun. Punctul forte pentru mine a fost pontonul unde poti pescui sau te poti relaxa la umbra salciilor. Piscina e pe placul copiilor. Se poate face gratar, sunt spatii de joaca pentru copii (trambulina, masa de ping-pong, poarta de fotbal, casuta pt copii, balansoar), iarba verde, pisici si multa liniște.
Ne-am simțit minunat, vom reveni cu drag.
OPAIT PAUL EDUARD
OPAIT PAUL EDUARD2 ani în urmă
Astăzi ne-am intors din deltă unde am trăit o experiență foarte frumoasă la pensiunea Cristian din Murighiol. Am fost placut impresionat de curățenia impecabilă atat din camere cat si din exterior. Gazda a fost foarte primitoare iar sfaturile pe care ni le-a dat privind excursiile prin delta au fost foarte bune întrucât într-un timp scurt am putut vedea foarte multe locuri frumoase. Masa a fost absolut delicioasă , calitatea mancarii depășind prețul. NU AVEM NIMIC DE REPROȘAT SI VOM REVENI NEGREȘIT.
Adriana Palade
Adriana Palade2 ani în urmă
Se spune ca omul sfinteste locul.. asa si aici.. Cristian Condrat..un om minunat, din toate punctele de vedere.. o pensiune de vis, atat pentru persoanele singure, dar si pentru familiile cu copii.. servire impecabila.. amabilitate fara numar.. bucatarese impecabile.. personal serviabil si pus la dispozitia ta intotdeauna.. ma uit si nu imi vine sa cred.. suntem de duminica, iar de atunci unii pleaca, altii vin...
Robert Daniel
Robert Daniel2 ani în urmă
Condiții de curățenie impecabile,personal la bucătărie super,Cristian un om de nota 10.Rar am văzut așa patroni,care să fie în asentimentul clientului.10 stele.
Silvia Iliuta
Silvia Iliuta2 ani în urmă
Recomand! Foarte serviabili si atenti! Mancarea foarte gustoasa si multa! Piscina foarte ingrijita!
Cătălin Neacșu
Cătălin Neacșu2 ani în urmă
Foarte frumos. Gazda primitoare, foarte curat, mâncarea bună.
Roberta achiaua
Roberta achiaua2 ani în urmă
proprietarul dezinteresat. la venire camea a fost curata, dar pe tot parcursul sederii nu a mai calcat nimeni in ea. nimeni n a venit sa duca gunoiul. a trebuit sa ne rugam doua zile pentru prosoape curate. camerele triple sunt ridicol de mici pentru pretul cerut. nu vom reveni.
Nicu Toma BV
Nicu Toma BV2 ani în urmă
Locație liniștita, parcare interioară acces ușor cu mașina, camere curate, piscina curata, frigider cu congelator la camere, spațiu comun cu bucătărie pentru cei care doresc sa își gătească ceva. Mâncarea preparata de ei gustoasă. Ieșire la un canal de unde se poate pescui, este și o barca cu vâsle cu care se poate face plimbare. Organizează la cerere și excursii cu barca cu motor prin delta, se pot vedea păsările și nuferii. Cel care ne-a dus a mers în așa fel sa nu sperie păsările și am putut face și poze de aproape. Prețuri decente și calitate bună iar proprietarul super. Mulțumim pentru sejur. Recomand.
Locații recomandate