/Suceava/Agentie imobiliara

Loredana

Aleea Mărășești nr. 8, Gura Humorului 725300, România

Loredana
Agentie imobiliara
4.4
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW22+VX Gura Humorului, România
+40 744 520 093
pensiunealoredana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Luminita Musteata
Luminita Musteata4 ani în urmă
Inca o dovada ca omul sfinteste locul. O pensiune mica si cocheta, extraordinar de curata si frumos amenajata. Gazdele sunt niste oameni extraordinari care ne-au oferit o parte din sufletele lor in acest sejur. Mancarea specific zonei, in proportie de 80 %din surse locale, autentice. In plus am avut parte de o adevarata lectie de istorie: gazda, d-l Catalin este o enciclopedie in materie si un excelent povestitor. O experienta deosebita. Ramai cu o bucurie in suflet si cu speranta ca mai avem o sansa, ca omenire, daca exista pe lume astfel de oameni.
Cezar Ionescu
Cezar Ionescu4 ani în urmă
Am poposit si noi la Pensiunea Loredana, o pensiune de 3 stele frumoasa curata, gazde primitoare, mancare foarte buna o adevarata bucatarie bucovineana. Am citit si noi comentariile postate de alti turisti, dar parerea mea este urmatoarea:  Arhitectura pensiunii tipic zonei bucovinei, cu poarta/gard acoperite cu sindrila asa ca in bucovina, camere luminoase curate cu o imbinare de traditional cu modern, salon spatios, luminos unde predomina lemnul. Pensiunea se adreseaza persoanelor trecute de 35 ani care doresc liniste, mancare foate buna, excursii la manastiri. Gazdele, oameni primitori, sunt o adevarata enciclopedie, nu te mai saturi sa-i asculti. Am citit in unele comentarii care zic ca s-au mai plimbat pe ici, pe colo, ca este o pensiune pentru bunicii care stau la bloc, si ca nu este o imbinare perfecta intre nou si vechi, gusturi si pareri. Dar pensiunea turistica prin definitie este integrarea turistului in sanul familiei (citez pe proprietar) dar ce vrei mai mult, omul te-a primit in casa lui, oferidu-ti ospitalitate bucovineana … aste este Bucovina, ospitalitate, gastronomie, manastiri incarcate de istorie. Pensiunea nu este hotel . Pensiunea este locul unde intri in contact direct cu gazdele … mai pe scurt faci parte din familie in scurtul sejur. Eu am fost cazat in camera nr. 4 o camera superba, salteaua din pat este spuma cu memorie foarte confortabila, pilota era din lana si perna din puf,  asa ca la bunica.  Faceti diferenta intre hotel si pensiune, voi care va laudati ca sunteti  umblati, la hotel  gasesti saltele de la JYSC, pilote si perne sintetice din Metro. Ma opresc aici. Recomand cu caldura Pensiunea Loredana pentru ospitalitate, gastronomie si arhitectura tipic zonei bucovinei.
Marce Vlad
Marce Vlad4 ani în urmă
Gazde super ospitaliere! Conditii faine, mancare bine pregatita si gustoasa, asortate cu bauturi si dulceturii home made. Pozitie foarte buna, care asigura acces atat pietonal la obiective din zona centrala a orasului, cat si cu masina la toate obiectivele din frumoasa zona a Bucovinei.
Antonela Sfeda
Antonela Sfeda4 ani în urmă
În primul rând vreau să mulțumesc din suflet Domnului Cătălin și Doamnei Loredana pentru clipele frumoase petrecute la pensiunea dumneavoastră și de mâncarea pregătită cu mare drag. Domnul Cătălin este un ghid minunat, am vizitat multe locuri frumoase, o vacanță de neuitat cu oameni minunați. Recomand cu mare drag tuturor celor care vor o vacanță de neuitat cu cu oameni minunați.
Iulian Bulimar
Iulian Bulimar5 ani în urmă
Personal amabil, camere curate insa mici, iar simularea unei cabane prin "tapițarea" pereților cu lemn nu prea e inspirata in raport cu lambriul din plastic ieftin din băile inghesuite.

Cred că s-ar impune și o investiție în saltele ... JYSK-ul oferă diverse saltele in care chiar te poți odihni ... gândi du-te ca, ce e un concediu in Bucovina, fara un somn lung și bun.

Mâncarea destulă în porțiile de la cina, insa meniul e la "impuse". Micul dejun e un fel de bufet suedez insa fara prea multa variație și varietate. Cafeaua insa e ok și la discreție (daca ceri).

Pe langa camerele mici și prea puțin odihnitoare, locația nu are parcare, sau mă rog, daca parcare e îngrămădirea a 2 mașini lângă gard, din care una a bucătăresei ... exista.

Gazdele oferă preluarea oaspeților de la tren. Deasemenea era inclusa și o excursie organizata pe la mănăstirile din preajma, plătită bineînțeles (neinclusa in costul sejurului). Așa am înțeles că locația e una buna pentru bunici ce stau la bloc și i-a cuprins dorul de duca, nu pentru o familie ce s-a mai plimbat pe ici, pe colo. Păcat că am realizat asta prea tarziu.
Acum mereu
Acum mereu5 ani în urmă
Tot respectul pentru domnul Cătălin, gazda pensiunii, care este și un ghid fantastic.

Partea mai puțin plăcută este faptul ca in baie persista un miros de mucegai, care se extinde in toată camera dacă uiti sa închizi usa de la baie.

Mâncarea este de maxim 2 stele din 5, micul dejun este același pe tot parcursul sejurului, format din oua, roșii castraveți, unt și 3 tipuri de dulceața, lapte și cafea la filtru, a, și niște mezeluri.
Cina este destul de grasa, asta nu este neaparat un lucru negativ, dar se bazează mereu pe mulți carbohidrați cu carne din belșugul.

Camerele in poze par foarte mari, in realitate sunt destul de mici, iar la mansarda după ce ai făcut 2 pași, trebuie sa mergi cocoșat ca sa nu faci cucuie.

Deși l-am rugat pe Dl Cătălin sa dea drumul la caldura, pentru ca era destul de frig( cel puțin pentru noi) a considerat ca o jumătate de ora este de ajuns, iar in ultima seara nu a mai dat deloc drumul la caldura.

Prețurile la mâncare in Gura Humorului sunt foarte convenabile, asa ca sfatul meu este sa nu luați demipensiune, ci sa mâncați in oraș, astfel încât sa va alegeți singuri ceeace doriți sa mâncați, plus ca veți face economii destul de mari.

O alta probelma este faptul ca nu exista “la liber” un frigider unde sa pui băuturi sau mâcare la rece, la cerere, gazda îți poate duce la frigider anumite băuturi, dar ești mereu condiționat de prezenta lui ca sa ai acces la ce ai lăsat in frigider.

Nu vreau sa fiu înțeles greșit, recenzia este strict personală, gazda este de nota 10, dar condițiile nu ma vor face sa revin la aceasta pensiune.

Mult succes domnului Cătălin și poate anumite lucruri din aceasta recenzie îl vor ajuta.
Ana-Maria Voiniciuc
Ana-Maria Voiniciuc5 ani în urmă
Am petrecut câteva zile minunate în acest loc desprins parcă din rai! Suntem foarte multumiți cu condițiile de cazare. Am avut ce vizita pentru fiecare zi, așa că nu ne-am plictisit nici un minut. Gazda a fost foarte prietenoasă cu noi și săritoare ori de câte ori am avut nevoie. Mulțumim frumos pentru tot! Sigur vom reveni în frumoasa Bucovină! Cu drag, Ana și Mihai - Galați
Mihaela Anton
Mihaela Anton6 ani în urmă
Multumim gazdelor noastre de la Pensiunea Loredana din Gura Humorului, datorita carora am avut o vacanta minunata. Sunt OAMENI deosebiti care prin ospitalitate si bun simt, te fac sa-ti doresti sa revii alaturi de dansii ori de cate ori ai ocazia. Cazarea, masa si turul de manastiri - in care domnul Catalin Afrasinei ne-a fost ghid, au fost la superlativ.

Cu respect,
Familia Anton - Galati
Locații recomandate