/Suceava/Agentie imobiliara

Imobiliare Suceava - Premium

Cod postal, Strada Nicolae Bălcescu nr. 1-3, Suceava 720066, România

Imobiliare Suceava - Premium
Agentie imobiliara
4.9
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7W5+4C Suceava, România
+40 727 817 187
imobiliaresuceavapremium.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut-Andrei Acsinte
Ionut-Andrei Acsinte2 ani în urmă
Recomand Imobiliare Suceava - Premium!

Domnul Sorin este un om minunat, o persoana pentru care incerc sa gasesc cuvintele potrivite pentru a-l descrie (un om serios, de cuvant, cumsecade, comunicativ, glumet, bland si rabdator, profesionist), dar, (cum el insusi, cu auto-ironia ce il caracterizeaza ar spune - "Domn' Ionut, o sa creada lumea ca v-am platit sa vorbiti frumos despre mine!") o sa ma rezum la un singur cuvant, cum imi place mie sa spun - un om BUN.

Excluzand faptul ca intermediaza o gama variata de proprietati, recomand sa faceti cunostinta cu domnul Sorin, din prisma experientei de a cunoaste un om deosebit.
Pentru mine a fost o experienta placuta sa am ocazia sa il cunosc, si cum ii ziceam si dumnealui zilele trecute, il notez in lista de "prieteni dragi"- persoane cu care poate nu o sa ma intalnesc prea curand la o cafea sau sa ne felicitam de Craciun, dar despre care o sa imi pot aminti oricand cu bucurie in suflet pentru ca am intalnit inca un OM intre oameni, si despre care stiu ca la orice ora ar fi dispus sa imi ofere ajutorul.

In incercarea de a incheia acest review intr-o nota vesela - nu ezitati sa contactati Imobiliare Suceava - Premium in cazul in care vreti sa cumparati o proprietate si aveti nevoie de o intermediere facila si transparenta. Iar in cazul in care s-au terminat banii, adaptand o vorba specifica noua, romanilor - mai puneti o proprietate la vanzare :)

Multumesc Imobiliare Suceava - Premium!
Andreea Minecan
Andreea Minecan2 ani în urmă
Agentia imobiliara ImobiliareSuceavaPremium pune la dispozitie atat proprietati de lux cat si servicii de lux ! Recomand cu incredere !
Rulote Lemn
Rulote Lemn2 ani în urmă
Recomand pentru seriozitatea si profesionalismul de care a dat dovada. Speram sa mai colaboram in viitorul apropiat ! Multumim !
Oana G
Oana G2 ani în urmă
Multumim domnului Sorin pentru profesionalismul, implicarea si rabdarea de care a dat dovada in vanzarea apartamentului nostru ! Ii uram mult succes in continuare !
Vasilescu L
Vasilescu L2 ani în urmă
Multumim domnului Sorin si agentiei sale pentru implicarea de care a dat dovada, servicii transparente si profesionalism !
Mariana F
Mariana F2 ani în urmă
Domnul Sorin ne-a ajutat sa gasim casa mult visata si pe aceasta cale dorim sa ii multumim pentru promptitudinea aratata si profesionalismul de care a dat dovada !
Buliga Ancuta
Buliga Ancuta2 ani în urmă
A contat foarte mult dedicatia si profesionalismul de care a dat dovada domnul Sorin, managerul agentiei !
Manuela Harasimiuc
Manuela Harasimiuc2 ani în urmă
Servicii premium oferite de managerul agenției , domnul Sorin Foit !
Locații recomandate