/Olt/Agentie imobiliara

Ritz Imobiliare

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, Bl.V31,Sc.A,Et.1,Ap.3, Slatina 230042, România

Ritz Imobiliare
Agentie imobiliara
4.8
65 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C9GF+H7 Slatina, România
+40 744 821 126
ritzimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Popa Flavius Gabriel328 zile în urmă
Mulțumesc pentru colaborare! Mi-ati oferit tot suportul pentru a reusi sa vand o proprietate, intr-o piata imobiliara dificila. Salut acest gen de implicare.
Ionita adela
Ionita adela2 ani în urmă
Dupa mai multe colaborari in ultimii ani ca vanzator si cumparator pot recomanda cu toata increderea agentia si echipa RITZ imobiliare, cea mai veche agentie din Slatina, unde am intalnit la fiecare colaborare aceleasi calitati profesionale si umane deosebite. Lucia si Dragos sunt de un exceptional profesionalism, am beneficiat intotdeuna de o acompaniere personalizata, de o mare disponibilitate si de consiiliere adaptata perfect situatiei (uneori cumparator, uneori vanzator). Recomand cu toata increderea aceasta agentie a carei experienta profestionala este rara pe piata imibiliara nationala.
Doina Raduta
Doina Raduta2 ani în urmă
Fiind din Ploiești , am accesat site-ul imobiliare.ro, agenția fiind listată la prima poziție, in plus, având și acreditările legale.
Recomand aceasta agenție din mai multe motive: experiența(de 20 de ani...) ,calitate umană și timpul scurt in care ,in calitate de vânzător am stat în piața,am obținut un preț corect- și o tranzacție spectaculoasă-profitabila.
Va mulțumesc încă o data Lucia și Dragoș. Sunteți deosebiți.
Maria Ion
Maria Ion2 ani în urmă
Profesionalism! Cea mai buna agentie de imobiliare din Oltenia!
Iulian Boaca
Iulian Boaca2 ani în urmă
Am colaborat cu această agenție recomand ,am fost mulțumit de serviciile și de promptitudine,Doamna Lucia a fost foarte amabilă și mereu a stat la dispoziția noastră, și când am avut nelămuriri, mereu a explicat și ne-a ajutat să cumpărăm un apartament într-o zonă bună la un preț foarte avantajos. Mulțumim
Iulia Motatu
Iulia Motatu2 ani în urmă
Va mulțumesc Doamna Lucia pentru colaborarea excelentă! Doamna Lucia este o profesionistă desăvârșită, foarte bine organizată și care rezolvă totul în cel mai scurt timp posibil. Nota 10 agenției pentru profesionalism!
Geanina Sora
Geanina Sora2 ani în urmă
Doamna Lucia este agentul imobiliar pe care te poti baza oricand. In ziua de azi, cand totul se rezuma la bani, iata ca interesele isi gasesc locul cuvenit si atentia necesara intr-o tranzactie imobiliara. Interesele ambelor parti, fireste, cu doamna Lucia la masa negocierilor! Am cumparat un apartament cu ajutorul acestei persoane de incredere si intentionez sa colaborez in continuare cu ea in cazul în care voi mai cumpăra un alt apartament. Sunt convinsa ca voi gasi aceeasi promptitudine, astfel ca voi economisi timp si energie pretioase. Nu cred ca doamna Lucia mai are nevoie de recomandari, intrucat este suficient sa o asculti pentru a simti profesionistul, insa am dorit sa scriu aceste cuvinte pentru acele persoane care sunt in cautarea agentului imobiliar perfectionist si, nu in ultimul rand, pentru a-i multumi pentru sprijinul acordat. Doamna Lucia este un om atât de minunat și ma bucur ca am cunoscut un om atât de bun în aceasta lume atât de rea. Va recomand din suflet RITZ IMOBILIARE,nu dispunem doar de achiziționarea unui bun,ci și de bunătatea domnilor care ne sunt alături. Ii mulțumesc din suflet doamnei Lucia pentru tot sprijinul acordat!
Adriana Pietreanu
Adriana Pietreanu2 ani în urmă
Ii notez cu 1 stea doar pentru ca nu pot sa le dau -5 deoarece vorbesc foarte urat cu clientii si reactioneaza foarte urat daca le ceri detalii normale despre prețul imobilelor de pe piața. ’’Obraznici” este putin spus! Incearca să te convinga sa le vinzi lor la un preț mic, ca
să vanda ei mai departe pentru o sumă mai mare.NU RECOMAND!
Cat
Cat2 ani în urmă
Am beneficiat de serviciile Ritz imobiliare cu mulți ani în urmă și am fost foarte mulțumit de seriozitatea lor. Am revenit recent pentru o tranzacție imobiliară și mă bucur că am regăsit același profesionalism, aceiași oameni de încredere. Vă mulțumesc foarte mult pentru seriozitate. Vă recomand fără reținere!
Locații recomandate