/Ilfov/Agentie imobiliara

Florilor Villa Domnesti

Str. Rondului, Domnești 077090, România

Florilor Villa Domnesti
Agentie imobiliara
4.4
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CW5J+GR Domnești, România
+40 787 712 263
viledomnesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Silvia I
Silvia I2 ani în urmă
Ce ne facem cu traficul spre/dinspre București? Ce fac guvernanții?
Copii fac lucruri trasnite
Copii fac lucruri trasnite2 ani în urmă
Casele alea individuale sunt cam duplex-uri, se vede cu ochiul liber.
Pe langa asta sunt muuulte inadvertente intre ce spuneti si ce se vede in pozele si filmarile dvs !!!
Roxana Daniela Anghel
Roxana Daniela Anghel2 ani în urmă
Casele destul de reușite, cel puțin din exterior așa se vede, probleme este la drumuri, lipsește cu desăvârșire asfaltul, bănuiesc ca și canalizarea...
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
Un ansamblu rezidențial construit cu multă responsabilitate. Materialele folosite sunt de calitate, iar prețul caselor în opinia mea este unul corect.
Dezvoltatorul foarte receptiv la nevoile clienților.
Andrei Savulescu
Andrei Savulescu2 ani în urmă
Am cumparat imobilul numarul 38 din Strada Rondului, Complex Florilor Villa Domnesti. Rezervarea pentru imobil am facut-o in septembrie 2020 cand casa era in stadiul “ la rosu”. Din acel moment si pana in ziua finalizarii, sfarsitul lunii februarie 2021, totul a decurs conform termenelor prezentate de catre echipa de dezvoltare si constructie a acestui complex rezidential. Cele mai importante aspecte pentru mine au fost: calitatea materialelor utilizate, atentia la detalii, recomandarile constructorului bazate pe o indelungata experienta practica si respectarea cu strictete a termenelor promise. Practic pe parcursul tuturor etapelor constructiei nu am avut nici o intrebare care sa ramana fara un raspuns/ recomandare iar numarul de vizite facute pe santier a fost extrem de redus si in special la cererea constructorului pentru a decide impreuna detalii in vederea amenajarilor ulterioare.
Nu am decat aprecieri pozitive la adresa echipei de dezvoltare si constructie a acestui proiect, am inteles de la dumnealor ca proiectele frumoase continua asa ca recomand celor interesati de achizitia unei locuinte construita foarte corect si dupa un proiect extrem de frumos sa ii contacteze.

Felicitari si multumiri pentru profesionalism, transparenta si interesul deosebit pentru calitate si implicit satisfactia clientului!
Firouzi Armin
Firouzi Armin2 ani în urmă
Un complex de vile bine organizat ce îmbină calitatea produselor , corectitudinea si experienta. Despre dezvoltatori pot spune ca sunt oameni seriosi, ce pastreaza o transparenta a lucrarilor fiind informat de fiecare pas ce tine de constructie. Totodata, acestia colaboreaza cu parteneri de incredere ce ofera calitate si sunt atenti la cele mai mici detalii si cerinte ale clientilor . Amplasamentul complexului este un alt element ce a contat in decizia finala , zona fiind linistita si usor de accesat . Casa îndeplineste toate conditiile de siguranta , incredere si confort iar designul constructiei este unul placut , modern. Gradina este spatioasa , fiind un alt criteriu important in alegerea facuta . Va recomand cu incredere sa apelati. 😁
Grama Mihai
Grama Mihai2 ani în urmă
Întotdeauna berea rece și angajați foarte amabili.
Iulian Badea
Iulian Badea2 ani în urmă
Cele mai frumoase și luxoase vile !!!
Locații recomandate