/Ilfov/Agentie imobiliara

AGA IMOBILIARE

Drumul Fermei, Popești-Leordeni 077160, România

AGA IMOBILIARE
Agentie imobiliara
3.7
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9582+WF Popești-Leordeni, România
+40 731 304 116
agaimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Cristina
Andreea Cristina2 ani în urmă
Este inacceptabil ca angajatii sa se comporte ca la piata, ce cauta la ora 00:00 sa faca galagie,sa rada si sa injure intr un sediu in care se presupune ca s a incheiat programul? Halal firma.
Popa Catalin
Popa Catalin2 ani în urmă
Oamenii de la AGA sunt profesionisti, au schimbat multe lucruri in bine in ultima vreme, au o echipa serioasa si pregatita.
Ofera multe optiuni clientilor si se axeaza pe nevoile lor, tin legatura ulterior tranzactiilor si lucreaza foarte transparent.
Am achizitionat o casa cu ajutorul lor, in com. Berceni, si cu siguranta vom mai colabora!
Anca Hnatec
Anca Hnatec2 ani în urmă
Profesionisti, bine pregatiti si rabdatori! Recomand cu incredere, noi sigur vom mai colabora cu ei!
Octavian Badea
Octavian Badea2 ani în urmă
Oameni cu experienta si nivel ridicat de profesionalism!
Dumitru Eduard
Dumitru Eduard2 ani în urmă
Nu recomand aceasta agenție. Nu menționează comisionul agenției înainte și te trezești ca trebuie sa achiți comision 1000 euro, pe lângă cel plătit de dezvoltator. Notariatul este al lor, dar îți spune ca este al dezvoltatorului, deci probabil și de aici iau comision. Sunt dezamăgit, nu recomand la nimeni. Ca sa nu mai zic, ca o suprafața a casei îți spune când vizionezi imobilul, când de fapt e alta in realitate. Țepari!
Agripedia. ro
Agripedia. ro2 ani în urmă
Complet neserioși. Agenția percepe comision atât pentru vânzător cât și cumpărător, numai ca in cazul cumpărătorului i se spune abia atunci când vine sa semneze rezervarea și ești pus in fata faptului împlinit. Ori dai 1000 euro in plus (comision) ori nu mai îți iei casa. Nu sunt pregătiți in ceea ce privește imobilele pe care le vând, ori pur și simplu mint cu nerușinare! Găsiți dezvoltatorul ori alta agenție!
Ileana Panait
Ileana Panait3 ani în urmă
Am avut o experienta foarte buna cu agentia AGA, in special doamna Ruxandra Prossi care este foarte informata si ne-a ajutat cu toate detaliile de care aveam nevoie, o profesionista desavarsita. Recomandam din tot sufletul!
Laura Miron
Laura Miron3 ani în urmă
Recomand! :) Eu am lucrat cu domnișoara Ruxandra Prossi, care m-a ajutat la fiecare pas indiferent de impedimentele întâlnite în achiziția apartamentului, dând mereu dovada de profesionalism și experiența.
Locații recomandate