/Ilfov/Agentie imobiliara

VIZIUNE PENTRU VIITOR

Str. Rezervelor 46, Roșu 077042, România

VIZIUNE PENTRU VIITOR
Agentie imobiliara
4.3
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXXP+GP Roșu, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Florina Paula Blejan
Florina Paula Blejan2 ani în urmă
Cum sa incep prost este cel care dă bani nu cel ce vinde. Am cumparat un apartament cu o groaza de probleme, mucegaiul la ordinea zilei dupa cateva luni de la mutare deja am inceput sa arunc mobila nou nouta din cauza ca efectiv a putrezit de mucegai (am poze doveditoare),vecini lasa de dorit, pereți crăpați si lista poate continua, per total evitați pe cat se poate
Darius 017
Darius 0173 ani în urmă
Bună ziua!
Am colaborat cu domnișoara Andreea Boieru și am rămas plăcut surprinși datorită disponibilității dumneaei de a ne răspunde la orice întrebare, de a ne ajuta cu orice vizionare și de a ne sprijini în găsirea apartamentului ideal cerințelor noastre. Este de apreciat că am avut sprijin și pentru micile detalii și după semnarea contractului! Vă mulțumim și sperăm să fiți deschiși și în continuare în sprijinul acordat oamenilor! O zi frumoasă!
Cristi Puiu
Cristi Puiu4 ani în urmă
Nu am crezut prima data cand am vazut recenziile negative, dar dupa vizita la biroul lor si nenumaratele convorbiri telefonice m-am convins. Nu am auzit/ vazut "agenti de vanzare " m-ai aroganti , impertinenti si cu o marlanie ridicata la rang de arta. Doar dezvoltatori au de suferit din asta , copii astia de fac pe agenti duc in faliment dezvoltatori. Trebuie sa fii tampit ca si investitor sa apelezi la acesti incepatori cu apucaturi de proprietari.
Roman Sorin
Roman Sorin4 ani în urmă
Cezar J este un om de excepție. Apelați cu încredere și va ajuta cu absolut orice problema.
Alexa M
Alexa M4 ani în urmă
(Tradus de Google) Zona de gauri este o mizerie, imposibil de vizitat un apartament real, vor să vândă apartamente neterminate fără aparate, neterminate la 70%, un mare nu nu. Fi conștient.

(Original)
The hole area is a mess, impossible to visit a real appartement, they want to sell unfinished apartments without appliances, unfinished at 70%,a big no no. Be aware.
Victoras timoc
Victoras timoc5 ani în urmă
cea mai serioasă agenție imobiliară!
DANA NICOLAE
DANA NICOLAE2 ani în urmă
Am colaborat cu domnul Cezar, un om de excepție. Ne-a ajutat în privința oricărei probleme legate de achiziția locuinței.(notariat, vizita on site, banca). Îl recomandam cu deosebita încredere.
George Găzdoiu
George Găzdoiu2 ani în urmă
Cam asta ar fi viziunea lumii mileniului -4-
Locații recomandate