/Ilfov/Agentie imobiliara

Ilfov Imobiliar - Agentie imobiliara Otopeni

075100, Strada 23 August Nr.152A, Otopeni 075100, România

Ilfov Imobiliar - Agentie imobiliara Otopeni
Agentie imobiliara
5
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H33R+98 Otopeni, România
+40 733 041 859
ilfovimobiliar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Muntean Iulian
Muntean Iulian2 ani în urmă
Recomand fara ezitare colaborarea cu Costin.
Modul de abordare este unul in care apara interesele ambelor parti astfel incat tranzactia sa fie realizata curat si ambele parti multumite.
10+ pentru implicate totala si disponibilitate!
Whatsapp Account
Whatsapp Account2 ani în urmă
Înainte de a-l întâlni pe Costin, am facut multe vizionari cu alți agenți și majoritatea au fost dezastru. De la prima vizionare cu Costin am stiut ca pot avea incredere ca sunt pe mâini bune. Recomand
Cosmin-Daniel Anton
Cosmin-Daniel Anton2 ani în urmă
Il recomand cu caldura pe dl Costin. Un om cu un profesionalism desavarsit, cu multa dedicare pentru lumea imobiliarelor si cu multa rabdare cu clientii...cel putin cu mine.

Recomand colaborarea cu dl Costin!
Roxana Neagu
Roxana Neagu2 ani în urmă
Îl recomand cu mare drag pe domnul Costin. O persoană de nota 1000 !!! S-a ocupat de tot ce a fost necesar pentru vânzarea unui spațiu comercial.

Cu siguranță o să apelez și pe viitor la serviciile domnului Costin.

Mulțumesc pentru tot !!!
Radu Adela
Radu Adela2 ani în urmă
Colaborarea cu domnul Ștefan m-a făcut sa îmi schimb părerea despre agențiile imobiliare. Pe Otopeni nu am mai întâlnit pana acum pe cineva care sa îmi apere cu adevărat interesul meu într-o tranzacție imobiliara
Mihai Dediu
Mihai Dediu2 ani în urmă
Costin este un om deosebit si se ocupa pana la cel mai mic detaliu de toatele elementele unei tranzactii. Il recomand cu mare drag si am avut placerea sa-i fiu client si colaborator.
Lorin Miculescu (lorz)
Lorin Miculescu (lorz)2 ani în urmă
Am cumpărat o căsuță P+1 in localitatea Balotesti acum cateva luni. Pot spune ca experienta cu agentia Ilfov Imobiliar a fost excelenta, Costin incercand sa ne faca pe plac de fiecara data, chiar daca am avut o gramada de pretenții. Sfaturile lui Costin au fost de asemenea extrem de utile. A fost foarte atent la detalii si a avut grija ca firma de constructie (casa fiind in constructie la momentul achizitiei) sa respecte toate cerintele noastre. Suntem foarte multumiti de calitatea lucrarilor si de colaborarea cu Costin si Ilfov Imobiliar.
Simionescu Alexandru
Simionescu Alexandru2 ani în urmă
Dupa cateva luni de cautari pentru un teren, pline de experiente neplacute, acte neclare, vanzatori neseriosi, preturi aiurea, am gasit prin aceasta agentie, transparenta, corectitudine, colaborare, totul finalizat cu achizitionarea terenului in zona dorita si in cele mai bune conditii, dar si in cel mai scurt timp. Recomand.
Locații recomandate