/Ilfov/Agentie imobiliara

Luxury Class Imob

Strada Diamantului 108-112, Bragadiru 077025, România

Luxury Class Imob
Agentie imobiliara
4.9
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92R6+C3 Bragadiru, România
+40 765 898 274
luxuryclassimob.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 11–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Zoica Ripa
Zoica Ripa2 ani în urmă
Eu am avut o experienta profesionala extraordinar de bună cu d-na Alina. Este un bun profesionist și un om de calitate. Pentru mine contează enorm sa întâlnesc oameni serioși, care să-mi dea acea încredere atât de importanta... A înțeles foarte repede și clar ce îmi doresc și a rezolvat totul mai bine decât speram. Rar întâlnești un om caruia sa simți ca ii pasa , nu doar sa închei o tranzacție. Recomand cu toată încrederea și cu aceasta ocazie îmi voi exprima încă o data recunoștința și mulțumirea. Zoica Ripa
MARIA CURTEAN-POPOVICI
MARIA CURTEAN-POPOVICI2 ani în urmă
In ceea ce privește magazinul deținut la parter ,nu îl recomand din cauza comportamentului vânzătoarei,care este lipsita de profesionalism, decenta, aroganta și de o doza de nesimțire crunta! Nu mi s.a eliberat nici bon,doamna nu purta masca,vorbea la telefon in timp ce avea clienți și a trebuit să aștept în jur de 10 minute ca să fiu servita. La final mi-am auzit "sa nu te mai prind pe aici că te rup în bătaie" . Aceasta se numește ospitalitate ,calitate și respect față de client? Rușinos!
Dorina Cane
Dorina Cane2 ani în urmă
Personal bine pregatit si orientat catre client ,servicii de cea mai buna calitate! Multumesc pentru tot ajutorul si implicarea de care ati dat dovada .
Nelu candoi
Nelu candoi2 ani în urmă
Este una dintre cele mai bune agentii din Bragadiru ofera:Servicii de calitate,Profesionalism si foarte receptivi.FELICITARI!
Bogdan Popa
Bogdan Popa2 ani în urmă
Am avut o colaborare foarte buna cu agentia in vederea achizitionarii unei case.
Maria Pascu
Maria Pascu2 ani în urmă
Pe mine si pe sotul meu ne-au ajutat enorm sa ne gasim apartamentul visat intr-un timp foarte scurt. Am ales al doilea apartament pe care ni l-a prezentat Alina. Recomand cu toata increderea. Seriozitate, profesionalism, rapiditate si transparenta. Asa definesc eu relatia cu Alina pana acum. Daca in viitor voi avea nevoie, cu siguranta tot la ea voi apela, si am recomandat si prietenilor.
Adriana Rus
Adriana Rus2 ani în urmă
Fiecare dintre noi, la un moment dat în viață, are o nevoie imobiliară, fie că vorbim despre vânzarea unui imobil sau achiziția unei locuințe. De cele mai multe ori, această nevoie imobiliară se transformă într-un proces stresant, așa că este util să înțelegem ce plus valoare ar putea aduce un profesionist în această ecuație.Recomand Agenția Luxury Class Imob
Daniela Popa
Daniela Popa2 ani în urmă
Am colaborat cu această agenție și suntem foarte mulțumiți! Recomand cu drag!
Locații recomandate