/Iasi/Agentie imobiliara

EvoImobiliare

Strada Silvestru 36, Iași 700006, România

EvoImobiliare
Agentie imobiliara
4.8
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H5F+RW Iași, România
evo-imobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex Xander
Alex Xander2 ani în urmă
Totul a decurs mai bine decat ne-am asteptat. Am contactat-o pe Madalina, ne-am vazut in aceeasi zi, am vizionat locatia. Ulterior ne-a mai dat cateva detalii, am participat la o a doua discutie cu domnul dezvoltator si am semnat. Ne-a facut placere! Pe partea de comunicare si deschidere, nota 10+
Bogdan Chirila
Bogdan Chirila2 ani în urmă
Am fost plăcut surprins sa vad ca in domeniu imobiliar mai sunt si agenții ce iti oferă servicii profesioniste, am fost doar la propietatati ce erau comform cerințelor pe care le-am expus agentului, in doua "runde" de vizite ce nu au durat mai mult de 2-3 ore fiecare am si făcut achiziția. Am primit si suport tehnic la notar, in concluzie nota 10 pentru aceasta agenție.
George Ionescu
George Ionescu2 ani în urmă
Am mai lucrat si cu alte agentii din Iasi, dar cu siguranta pe viitor voi colabora doar cu aceasta agentie.
O agentie imobiliara cu agenti extrem de responsiv si au inteles foarte usor ceea ce cautam. Au fost extrem de receptivi la cerintele noastre excentrice si s-a asigurat ca imobilele pe care ni le-au prezentat indeplinesc toate conditiile transmise de noi. Am fost extrem surprinsi ca, din discutia avuta au inteles ca noi avem doi copii cu dizabilitati locomotorii, fapt pentru care ne-au prezentat majoritatea imobilelor cu acces special,
Agentul imobiliar cu care am fost este foarte entuziastic si ambitios si spre deosebire de multi alti agenti de la alte agentii cu care am mai colaborat, a raspuns mereu prompt la apelurile noastre, cat si la intrebarile puse de noi, mereu avea raspunsuri plauzibile.
Nu am reusit sa cunosc toti membrii agentiei Evo Imobiliare, dar pe cei pe care i-am cunoscut au dat dovada de multa seriozitate si profesionalism. Pe aceasta cale vreau sa le multumim mult, le dorim succes si sa fie in toate tranzactiile cum au fost si cu noi.
Voi recomanda cu drag aceasta agentie imobiliare din Iasi.
Ionescu Alexandru
Ionescu Alexandru2 ani în urmă
Am apelat la serviciile acestei agenții imobiliare la recomandarea unui alt client mulțumit!
Feedback: profesionalism, eficiență maximă, bun simț și empatie față de clienți, seriozitate și eficiență până la finalul tranzacțiilor și ulterior! Mulțumesc Evo Imobiliare, în special d-lui Șolcă Petronel pentru colaborare!
Recomand cu mare încredere!
Elena Irimia
Elena Irimia2 ani în urmă
Recomand cu caldura agentia EvoImobiliare din Iasi. Am avut un apartament de vanzare in Iasi, nu foarte usor de vandut (era o situația speciala), insa din prima zi au fost deschiși, ne-au oferit sfaturi care sa ajute la vanzarea lui. Au tinut legatura cu noi constant, au avut inclusiv grija ca apartamentul sa fie mereu gata de prezentare, au tinut cont de conditiile noastre. Prefesionalismul, modul de prezentare a personalului ii reprezinta si nu voi ezita sa apelez din nou la ei! Inainte de orice am intalnit oameni profesionisti care a fost alaturi de noi, nu o agentie care doar voia sa mai bifeze o vanzare! Felicitari pentru toata munca depusa, rabdare și corectitudinea fata de noi, chiar și ne noii proprietari.
PS. stiu ca nu v-am facut vânzarea ușoară😊
Atar piese
Atar piese2 ani în urmă
Din Iasi eu o consider cea mai de top agenție imobiliară, cand m-am hotarat sa imi vand proprietatea m-am gandit ca o sa dureze cel putin doua luni, am apelat la aceasta agenție in urma unei recomandări. Domnul Petronel Solca a venit la mine acasa, am avut o discutie timp de 30 de minute, in primul rand o discutie relaxată si eficientă ca de la om la om, dupa aceasta discuție am tinut cont de sfaturile dumnealui si ca urmare am vândut casa in maxim 10 zile.
Dupa vanzarea casei, am apelat iar, deoarece imi doream un apartament mai mare pentru familia mea si unul pentru închiriere. Am avut doar 5 vizionari din care am si ales 2 apartamente, cert este ca au înțeles exact ce imi doresc si nu m-au plimbat tot orasul. Recomandat Real Estate Evo Imobiliare!
Marinela-Zamfira Caciur
Marinela-Zamfira Caciur2 ani în urmă
Recomand!! Noi am avut o experiență plăcută cu cei de la Evo Imobiliare, in special cu domnul Paul Avram. De la vizualizarea locuinței, până la semnarea contractului de vânzare cumpărare, a fost alaturi de noi. E important sa ai cui sa pui toate întrebarile și să primești răspunsuri pe care sa le înțelegi.
Calm, profesionalism, implicare, sunt doar câteva din cuvintele ce îl definesc.
Mirela Stan
Mirela Stan2 ani în urmă
Multumesc agentiei pentru promptitudinea si seriozitatea de care a dat dovada. Dl Vladut Nechita a vandut intr-un timp foarte scurt,mult mai rapid decat ma asteptam apartamentul,sunt foarte multumita de reusita. Colaborez in continuare pentru vanzarea unui alt apartament,agentia mi-a oferit suport si incredere ca totul se va finaliza asa cum imi doresc.
Recomand cu toata increderea.
Sper sa aiba parte de cati mai multi clienti multumiti si cat mai multe reusite.
O primavara frumoasa va doresc 🙂
Locații recomandate