/Iasi/Agentie imobiliara

RentEasy

Strada Sfântul Teodor Nr. 24, Iași 700115, România

RentEasy
Agentie imobiliara
4.5
58 recenzii
11 comentarii
Indicații de orientare
5H8P+VC Iași, România
+40 740 308 308
renteasy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iordana1 an în urmă
Am avut parte de un ambinet minunat cu oameni primitori si ii multumesc in special Giuliei
Anca Rosca1 an în urmă
Recomand Mirabela Stan
Agafitei Bianca1 an în urmă
Recomand! Am avut o experienta foarte buna cu aceasta agentie. Mulțumiri doamnei Maria foarte prompta în răspunsuri si amabila.
Livia Strugariu
Livia Strugariu2 ani în urmă
Recomand!
Eugen Mewis
Eugen Mewis2 ani în urmă
Cea mai proasta agentie imobiliara pe care am intalnit-o vreodata . Experienta mea cu " Rent Easy " ( denumire care nici nu va apartine si ati "imprumutat-o de peste hotare cu tot cu modelul de prezentare si "know how" lucru care la un search minim pe google.com se poate vedea ) a fost de cea mai joasa speta, fiind injurat si dat afara din " agentie ", un garaj reconditionat care voi vreti sa-l comparati cu un sediu de firma ultracentral de top al unei firme din 2002? Mai terminati cu aceste prostii care le vociferati "stimati colegi" ca faceti meseria aceasta de ras, e de ajuns sa stii sa citesti ca sa poti observa ca nu are nici o legatura denumirea site ului si a sloganului altora cu al vostru, iar cuvintele nu le ati inventat voi, existau deja si au fost , sunt si vor fi folosite de toata lumea care are legatura cu imobiliarele ,in orice limba de circulatie internationala.
Nu m as fi coborat sa fac vreo recenzie ca nici atat nu meritati, dar la ce am putut citi sunteti mai mult decat penibili voi, deoarece folositi numai in minciuni pentru a va tine activitatea pe piata : de la anunturi si fotografii false si pana la amenintarile care le adresati proprietarilor si chiar clientilor pentru a va obtine scopurile banesti.
Am ramas uimit si dezgustat sa vad cum reactionati in fata clientilor si a proprietarilor pentru a putea face tranzactii e de-a dreptul "paine si circ" !
Daca voi numiti succese aceste violente psihice si verbale pe care le aplicati clientilor si proprietarilor inseamna ca nu stiti ce inseamna respectul si buna cuviinta fata de oamenii din jur. Faceti presiuni asupra lor si va folositi de lucruri false deoarece altfel nu ati putea rezista pe piata imobiliara din Iasi care este puternica si competitiva dar spre deosebire de voi nu e lipsita de etica profesionala si respectul fata de colegii din breasla.
Nu recomand aceasta agentie, deoarece fac spalari de creier , categoria vizata de ei fiind studentii straini la medicina care sunt foarte usor de convins sa creada ce vor si manipulati in interesul lor desigur.
E trist , deplorabil felul in care lucrati, daca ati lasa clientii sa aleaga, fara sa-i mai manipulati ar bate vantul prin fata camerei unde lucrati , dar cu frica de
"esec"pomenita in comentarii nu puteti decat sa fiti mercenari fara suflete si constiinta in lupta pentru supravietuire, fara sa va mai pese voua de profesionalism , limite legale, etica, respect si colegialitate.
O mare categorie de oameni cu caracter care n-au putut fi manipulati au o perere extrem de proasta despre serviciilor voastre, despre cum va comportati si actionati in public si printre acestia se regasesc proprietarii si clientii de top despre care ati mentionat mai jos in comentarii.
E clar ca fara a defaima pe altii si fara a manipula agresiv studentii in secunda doi sunteti de domeniul trecutului in Iasi!
Se vor trezi clientii si proprietarii iar modul vostru toxic de a va comporta si actiona pentru "comisione" nu va mai prinde la public!
Alinta Miriam Di Martino
Alinta Miriam Di Martino2 ani în urmă
Limba engleza nu ati inventat-o voi  iar denumirea site ului si a sloganului firmei sunt complet diferite. Totul pornind de la sediu, vitrine,  platforma , grafica, culori, texte si tehnici de promovare licite ( nimic care sa lezeze munca altora cum voi procedati de cativa ani) sunt total diferite,  spre deosebire de voi (exempli gratia si no comment) . Nimic nu justifica faptul ca furati clienti si case  si inselati agentii din breasla. Limba engleza , limba franceza , limba romana ...si restul limbilor nu au fost inventate de voi ca sa va permiteti sa afirmati astfel de aberatii. Nu exista termeni de comparatie si sincer ne simtim jicniti si hartuiti de afirmatiile pe care vi le permiteti.

Desi incercati sa detineti monopolul insusindu- va  Iasiul , clientii, casele, cuvintele, locatiile si " luna de pe cer" realitatea e complet diversa si va sfatuiesc sa va adaptati in societate fara a mai denigra alte firme care sunt pe piata imobiliara dinaintea voastra si care au dat dovada de profesionalism si etica inclusiv cu voi.  Axati va pe educatia personala si colectiva deoarece lasa de dorit exprimarea fata de oameni si invatati sa castigati bani fara a  mai defaima si calomnia o alta  firma , altfel consecintele vor fi pe masura faptelor savarsite.
Razvan Oprea
Razvan Oprea2 ani în urmă
Ii recomand, mai ales pentru proprietarii de apartamente, au baza de date cu clienți foarte serioși. Eu am închiriat apartamentul foarte repede fără bătăi de cap. Ei se ocupa de tot.
Clean Cleaner
Clean Cleaner2 ani în urmă
O companie foarte serioasa, recomand !!!
Stan mirabela
Stan mirabela2 ani în urmă
Cea mai tare agenție
Cristian Bugur
Cristian Bugur4 ani în urmă
Recomand, profesioniști !
Radu Barhan
Radu Barhan7 ani în urmă
Profesionisti adevarati. Experianta a fost placuta. Fara costuri ascunse si alte marlanii
Locații recomandate