/Iasi/Agentie imobiliara

CASA PRIMA - Imobiliare Iasi

Străpungerea Silvestru nr. 46, Iași 700004, România

CASA PRIMA - Imobiliare Iasi
Agentie imobiliara
4.8
148 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HC7+3F Iași, România
+40 748 171 098
casaprima.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dumitru Poleac
Dumitru Poleac2 ani în urmă
Am colaborat cu aceasta agentie in 2015 (dl Viorel Anghel), datorita transparenei, profesionalismului si corectitudinii de care au dat dovada, anul acesta (2021) am apelat din nou la serviciile acestei agentii (dl Tudor Cojocaru)

Nu exista costuri ascunse, iti vor furniza mereu toate informatiile necesare, si te vor ajuta inca din faza de cautare pana la final cand se vor incheia contractul de inchiriere/vanzare-cumparare, ba mai mult ofera ajutor si informatii inclusiv dupa incheierea procesului (in limita cunostintelor).

Recomand cu drag!
Boca Eleonora Alexandra
Boca Eleonora Alexandra2 ani în urmă
Să găsești apartamentul mult dorit nu este ușor însă am reușit prin colaborarea cu oamenii minunați de la Casa Prima. Am avut parte de ajutor și îndrumare din plin, oricând am avut nevoie și cu siguranță recomand cu încredere această agenție. Oferă profesionalism și calitate în serviciile oferite.
Vasile Rimis
Vasile Rimis2 ani în urmă
Am procurat un apartament in Tatarasi cu dl Anghel Viorel. M-a consultat profesionist despre toate etapele tranzactiei. Mi-a aratat mai multe oferte din care am ales-o pe cea mai potrivita. Fara graba si fara presiune. Calm, placut, profesionist!
Tudorita Knitel
Tudorita Knitel2 ani în urmă
O Agenție, excepțională. Apelați la ei și veți antelege, ce anseamna sa fii sprijinit când ai nevoie.Dumnezeu cu voi.Va mulțumim .
Liliana Prisacariu
Liliana Prisacariu2 ani în urmă
Experiența cu această agenție a fost calitativă și cu mult profesionalism prin intermediul consilierului imobiliar Tudor Cojocaru,care țin să îi mulțumesc încă o dată pentru implicarea definitivări contractului și îl admir pentru amabilitatea cu care a interacționat cu clientul
Doina Ciortan
Doina Ciortan2 ani în urmă
O echipă profesionistă, au ținut cont de toate criteriile și dorințele noastre, astfel în scurt timp am găsit apartamentul potrivit.
Alex Mong Cosmin
Alex Mong Cosmin2 ani în urmă
O firmă de imobiliare care chiar își dă silința! Apreciez efortul și perseverența oamenilor cu care am lucrat. Mulțumesc Casa Prima!
Larisa Dumitriu
Larisa Dumitriu2 ani în urmă
Când am pornit in căutarea unei case am decis sa contactez experții în domeniul imobiliarelor deoarece nu stiam nimic despre piață. Am intrat in contact cu multe agentii insa m-am oprit la Casa Prima care se diferențiază de celelalte prin profesionalism. Drumul către casa dorita a fost mai usor datorită reprezentantului agentiei care m-a sprijinit ori de câte ori a fost cazul. Atitudinea, onestitatea, disponibilitatea acestuia, prezentarea unui produs de calitate, faptul că nu am fost presată in privinta deciziei, m-au determinat să aleg Casa Prima. Recomand oricui Casa Prima deoarece reprezintă garantia profesionalismului si a calității in domeniul imobiliar.
Locații recomandate