/Iasi/Agentie imobiliara

Stil Imobil - din 2002

Strada Smârdan nr. 1, Iași 700310, România

Stil Imobil - din 2002
Agentie imobiliara
4.9
432 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J52+97 Iași, România
+40 753 950 950
stilimobil.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Ignat
Andrei Ignat2 ani în urmă
O echipa formidabila cu un professionalism desavarsit. Colaborez cu ei de aproximativ 4 ani, timp in care am vandut / cumparat /inchiriat diferite proprietati. Intotdeauna au fost prompt si de mare ajutor.
Mii de multumiri si d.lui Alex Popa care a fost tot timpul in legatura cu mine care s.a dovedit a fi mai mult decat un agent.
Tine-ti-o tot asa!!
Adrian Ungurean
Adrian Ungurean2 ani în urmă
Vă lăudați cu agenti profesionali care citez " au 12 ani de imobiliare" . În anunț și la telefon îmi prezentați un apartament având 48 metri , iar când v-am spus ( si apoi demonstrat ) ca am gasit acelasi tip de apartament si defapt are 35 de metri mi-ati spus ca este imposibil si ca " nu aveti cum sa va da-ti seama din poze / nu facem noi din astea".Surpriza vine fix inainte să iau decizia , când mi-a fost trimisa cartea funciară ( dupa ce a fost ceruta de mine ) unde surpriza, avea 35 metri. De atunci nici măcar scuze sau explicații

Bănuiesc că era bine daca semnam precontracul si aflam abia dupa ca lipește un sfert de apartament. 👎
Alex Radu
Alex Radu2 ani în urmă
Am colaborat cu aceasta agentie imobiliara pentru inchirierea unui apartament. Am apreciat profesionalismul domnului Eusebiu care a facut tot posibilul pentru a ne ajuta, printre altele acceptand sa ne intalnim duminica.
Recomand cu incredere!
Anca Madalina
Anca Madalina2 ani în urmă
Am colaborat recent cu agentia Stil imobil in vederea inchirierii unui apartament. Eusebiu este agentul cu care am colaborat si sunt multumita de rezultatul obtinut. Recomand atat agentia cat si agentul pentru profesionalism 5 ⭐️
Lizica Valentina Bontea
Lizica Valentina Bontea2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte placuta privind colaboararea cu aceasta agentie in achizitionarea apartamentului. Recomand cu incredere serviciile si colaborarea cu personalul angajat in cadrul acestei agentii.
Floristean Cristina
Floristean Cristina2 ani în urmă
Prin intermediul agenției Stil Imobil am închiriat recent un apartament, a fost o colaborare plăcută, echipa de acolo m-a întâmpinat cu profesionalism, flexibilitate. Recomand cu încredere!
Ela robin
Ela robin2 ani în urmă
Recent am colaborat cu această agenție și am avut o experiență foarte plăcută. Am avut parte de înțelegere, profesionalism, flexibilitate, deschidere către nevoia mea cu empatie. Mulțumesc domnului Bogdan Arhip pentru efortul și înțelegerea depusa în aceasta colaborare. 👍
Stefan Vasiliu
Stefan Vasiliu2 ani în urmă
Cei de la Stil Imobil au fost super de treaba. Eu am interacționat cu domnul Marian și din partea mea ii ofer nota 10.
Locații recomandate