/Galati/Agentie imobiliara

Agentia imobiliara Capital

Strada Brăilei 167, Galați 800402, România

Agentia imobiliara Capital
Agentie imobiliara
3.9
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HJ+5V Galați, România
+40 745 526 231
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laurențiu Avram
Laurențiu Avram2 ani în urmă
Vick
Vick2 ani în urmă
Marin Munteanu
Marin Munteanu5 ani în urmă
Sebastian Avr
Sebastian Avr2 ani în urmă
Nu recomand. Evitați-i, neprofesionalism.
Prin intermediul agenției Capital am vizionat un apartament în Mazepa 1, la blocul B8 de pe strada Aleea Melodiei (bloc incadrat gradul 1 risc seismic) fapt care l-au ascuns de la bun început, susținând ca doar scarile 1 si 2 sunt cu mici probleme.(verificat pe lista primariei ulterior).
Am lăsat un depozit de €500 timp de o luna de zile, în baza unui contract semnat intre mine(cumparator) si domnul(vanzator) prin intermediul lor un contract fals (nevalabil) de altfel, mentionand aceasta si alte agentii imobiliare. Contractul menționând urmatoarele:
in momentul în care una din parti renunta a mai vinde/a cumpara sa restituie valoarea depozitului plus depozitul celelaltei părți, fapt ce nu s-a întâmplat deoarece asa zisa agentie Capital a păstrat depozitul sub pretextul celelalt vânzător nu poate ajunge sa semneze (dupa o luna de zile) motive nefondate încurajând vanzatorii apartamentului sa nu mai răspundă la telefon.Contractul fiind semnat de unul din proprietari(domnul susținând ca este și administratorul apartamentului). Nerestituind decât depozitul, agentia respecta clauzele contractuale doar prin judecatorie(singura lor soluție), fara scuzele de rigoare fata de mine si de timpul asteptat in care nu am mai vizionat nimic din cauza lor.Doamna de la agenție pe un ton arogant mentiona sa ma mulțumesc ca imi iau banii inapoi.
Absolut nici o transparenta din partea domnilor, după discutii telefonice in decursul lunii așteptate pe asa zisul vanzator.
0 stele, comision mare, servicii de slaba calitate.
NU RECOMAND!!
Ionela
Ionela2 ani în urmă
Nu recomand aceasta agentie !
0 STELE !!
Lipsa de transparență si informațiile oferite pe jumătate m.au facut sa scriu aceasta recenzie !
Pe scurt: am gasit un apartament , s.a semnat un precontract care s.a dovedit a fi fără valoare legala deoarece a fost semnat de ambii cumpărători și doar de unu din vânzatori - asta pentru ca unu din proprietari care nu se afla în România ne.a dat garanția telefonic ca se va face vânzarea .
La semnarea precontractului ni s.a "semnalat" ca 2 din scările blocului ar avea probleme( si ca nu suntem afectați la scara 5) abia mai tarziu noi am aflat de pe site-ul primăriei si de la un ptieten ca de fapt tot blocul era încadrat la risc seismic grad 1. Ideea e ca acum după 4 săptămâni în care am fost "agățați" am fost sa ne luam depozitul înapoi si doamna de la agentie , printre altele , ne-a zis ca noi trebuia sa fim atenti la "semne" , ca e mai bine ca nu am cumpărat apartamentul, acestea fiind spuse acum, după 4 săptămâni cand era clar ca nu se va mai face vânzarea.
In concluzie, am avut 4 săptămâni in care noi am oprit cântările/vizionările altor apartamente, in care am fost frustrați si stresați, in care am fost dezinformați si păgubiți . Specific ca ( pe baza unui precontract legal) majoritatea agențiile din Galați oferă dublu înapoi atunci când una din părti se răzgândește, agentia CAPITAL nu oferă asa ceva ( in cazul nostru s.au gasit alte motive numai cuvântul " răzgândit " a lipsit din vocabularul lor in situația in care după 3 săptămâni vânzătorii nu mai răspundeau la telefon) , oricum in cazul nostru, cu un precontract nevalid ( unde doamna de la agentie ne.a confirmat ca a fost încheiat greșit de către colegii ei ) noi a trebuit sa " ne mulțumim " ca ne.am luat depozitul inapoi.
Roxana - Gabriela Aninoiu
Roxana - Gabriela Aninoiu2 ani în urmă
Gheorghe Strainu
Gheorghe Strainu2 ani în urmă
Gabriel subasu
Gabriel subasu2 ani în urmă
Locații recomandate