/Galati/Agentie imobiliara

Agentia Imobiliara Acasa Galati

Strada Brăilei 159, Galați 800319, România

Agentia Imobiliara Acasa Galati
Agentie imobiliara
4.2
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HP+52 Galați, România
+40 747 999 950
acasa-imobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Cogean
Florin Cogean2 ani în urmă
O agentie de referinta in Galati, oamenii au 15 ani de experienta si se poate discuta cu ei, despre orice fel de speta. Mergeti la sigur, intrebati de Silviu, sigur o sa fie bine!
Stefan Maros
Stefan Maros4 ani în urmă
Pentru mine a fost o colaborare foarte reusita! Am descoperit o echipa dinamica, seriozitate si excelenta.
Aceasta prima colaborare a reusit sa imi schimbe imaginea neplacuta pe care o aveam fata de agentiile imobiliare in general. Luna trecuta, Silviu a reusit sa vanda terenul meu, pe care il promovasem peste tot timp de un an si aveam sentimentul ca nu voi mai reusi!
Cu siguranta , nu va fi ultima colaborare cu Silviu si am reusit impreuna chiar sa legam o relatie bazata pe incredere! Este un profesionist care se pune in pielea clientilor, le explica realitatea din piata, care sunt avantajele sau dezavantajele si este foarte transparent atunci cand apar probleme!
Totodata, felicitari intregii echipe! Va multumesc!
Foglia Romania (Foglia.ro)
Foglia Romania (Foglia.ro)4 ani în urmă
“In primavara am achizitionat un apartament cu doua camera prin intermediul agentiei “AcasA”.Intreaga echipa m-a surprins cu rabdarea si sentimentul increderii pe care mi l-au inspirit in tot timpul cat a durat identificarea si cumpararea apartamentului dorit, eu apeland si la un credit ipotecar, lucru care a ingreunat putin si misiunea lor. Recunosc ca sunt un client dificil in general, motiv pentru care multe agentii nu si-au pus nervii la incercare cu mine, insa norocul meu a fost sa am recomandarea unui prieten catre cei de la “AcasA”. De aici si pana la legarea unei prietenii frumoase, nu a fost decat un pas. Recomand cu toata caldura !”
Bogdan Cotirlan
Bogdan Cotirlan4 ani în urmă
Am colaborat recent cu cei de la agentia imobiliara Acasa pentru vanzarea unui apartament. Colaborarea a fost extrem de eficienta inca de la inceput. Nefiind in tara, Silviu si Nina m-au ajutat cu evaluarea corecta a apartamentului si mi-au explicat specificul pietei imobiliare din Galati. Promovarea apartamentului a fost facuta la standarde ridicate de calitate. Ii recomand pentru profesionalism si seriozitate.
Bogdan
Ana Cristina Motoi
Ana Cristina Motoi4 ani în urmă
Este o agentie foarte seriosa. Am solicitat seviciile acesteia si am fost foarte impresionata de prompitudinea agentilor. Am reusit sa efectuez tranzactiile intr-un timp foarte scurt si la preturi excelente.
Drobota Remus
Drobota Remus4 ani în urmă
Am colaborat cu Silviu intotdeauna disponibil, m-a ajutat cu sfaturi bune si cu diverse acte. Recomand cu incredere.
Vasile Tudose
Vasile Tudose5 ani în urmă
Până în prezent nu am niciun motiv ca să declar că aș fi fost cândva dezamăgit
Alina - Mihaela Chiriac
Alina - Mihaela Chiriac2 ani în urmă
Agenția imobiliara Acasa a făcut posibila împlinirea unui vis de pandemie- mutatul la casa de la apartament! Intr.un timp foarte scurt și cu o colaborare permanenta, lucrurile au evoluat în avantajul nostru, singura noastră "grija" fiind asigurarea plății proprietății!
Multumim
Locații recomandate