/Dolj/Agentie imobiliara

Rai Imobiliare

Bloc 33 IV A1, Bulevardul Dacia , nr 165, Bl. 33IVA1, Bulevardul Dacia, Craiova 200046, România

Rai Imobiliare
Agentie imobiliara
3.9
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RJ5+8C Craiova, România
+40 763 374 148
imobiliarerai.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Corina nicolae
Corina nicolae2 ani în urmă
Experienţa noastră cu Rai Imobiliare a fost impecabilă. Colaborarea cu Elena a fost foarte bună de la început până la finalizarea contractului. Îi mulțumim pentru profesionalism, implicare, seriozitate şi promptitudine. Elena a făcut tot posibilul să ne ajute ori de câte ori a fost cazul şi o pot recomanda cu încredere!
Camelia Pavlov
Camelia Pavlov2 ani în urmă
Apreciez ca fiind exceptionala, colaborarea cu RAI Imobiliare. Profesionalism, seriozitate, promptitudine, disponibilitate, gasirea solutiilor in cel mai scurt timp! Asteptarile mele personale au fost depasite! Felicitari!!!
Andrei Minca
Andrei Minca3 ani în urmă
Neseriosi. Sun la o ora dupa publicarea anuntului, ma amana de 3 ori ultima fiind "a intervenit ceva urgent, va sun eu intr-o ora" - unde nici nu a mai sunat, nici nu a mai raspuns la telefon in ziua respectiva, ca sa imi raspunda ziua urmatoare sa-mi spuna ca "un domn a dat deja avansul, dar va sun eu daca se razgandeste!".

Se mai mira agentii imobiliari de ce ii uraste lumea.
Constantina Cioabla
Constantina Cioabla2 ani în urmă
Experienta cu agentia Rai immobiliare a fost profesionala ne-au ajutat foarte mult cu toate documentele ,special domnisoara Elena si II multumim mult va recomand aceasta agentie
Cristi Tutescu
Cristi Tutescu2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de cum a decurs achiziția casei prin agenția Rai și în special de colaborarea cu domnișoara Elena. Cu siguranță vom mai apela la serviciile lor și în viitorul apropiat.
Eduard Alexandru Balasea
Eduard Alexandru Balasea2 ani în urmă
A fost o experienta placuta, domnisoara agent Elena Paraschivu a fost foarte draguta, implicata si si-a facut treaba ca la carte.
Radu Vinteanu
Radu Vinteanu2 ani în urmă
Profesioniști, cu adevărat! Recomand cu încredere. O nota în plus doamnei Elena Paraschiv care, practic, prin discreție deosebită și prezență a reușit să ducă la bunsfarsit o tranzacție în beneficiul ambelor părți. Mulțumesc!
Ancuta Calota
Ancuta Calota2 ani în urmă
O echipa super, care se pliază pe nevoile oamenilor, am rămas uimita de faptul ca încă exista oameni care te tratează uman, nu doar sa urmărească profitul. Recomand cu toată increderea
Locații recomandate