/Dolj/Agentie imobiliara

EuroImobiliare

birou 100, Bulevardul Știrbei Vodă nr.7A, Craiova 200423, România

EuroImobiliare
Agentie imobiliara
4.5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q7R+7V Craiova, România
+40 755 641 846
euroimobiliare.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgiana Fortan
Georgiana Fortan2 ani în urmă
Sunt alaturi de aceasta Agentie Imobiliara de 17 ani si am facut tranzactii imobiliare ireprosabile ( ce e drept, unele foarte grele si mai complicate... ), dar... Reusite. Recomand cu mare drag acesti Oameni!
Iulian Tica
Iulian Tica2 ani în urmă
Despre agentia Euroimobiliare din Craiova, am cuvinte de laudă. Am cumpărat un apartament prin această agenție, am fost consiliat într-un mod profesionist până la semnarea actelor. Recomand agenția Euroimobiliare !
Ileana Nuti
Ileana Nuti2 ani în urmă
Servicii de calitate la preturi decente.Profesionalism si promptitudine.Una dintre cele mai eficiente firme din punct de vedere al colaborarii cu clienții.
Rares Andrei Circiumaru
Rares Andrei Circiumaru2 ani în urmă
Am lucrat cu euroimobiliare la inchirierea unui spatiu. In 2 zile spatiul a fost inchiriat, iar raportul calitate-pret a fost foarte bun. Domnul Florin este un om deosebit si un profesionist desavarsit.L-am recmandat cu placere la mai multi prieteni de-ai mei pentru vanzare-cumparare-inchiriere si toti au avut numai cuvinte de lauda despre el. Recomand cu placere firma euroimobiliare si sunt convins ca o sa fiti cel putin la fel de multumiti ca si mine.
Gianina Predescu
Gianina Predescu2 ani în urmă
Am lucrat cu euroimobiliare la inchirierea unei garsoniere. In 15 zile garsoniera a fost inchiriata.Florin este un om deosebit si un profesionist in tot ceea ce face.L-am recomandat cu placere la mai multi prieteni de-ai mei pentru vanzare-cumparare-inchiriere. Recomand cu incredere firma euroimobiliare.
Catalin Balana
Catalin Balana2 ani în urmă
De-a lungul timpului am avut cateva tranzactii imobiliare pe piata din Craiova, unde am fost consiliat de catre echipa Euroimobiliare.
Profesionisti, atenti la detalii, oameni dedicati muncii lor. Felicitari!
Catalin Marian
Catalin Marian5 ani în urmă
Cea mai neserioasa agentie din Craiova. Pe parcursul anilor am fost nevoiti sa lucram cu mai multe agentii imobiliare din Craiova. Din pacate aceasta agentie afiseaza anunturi derutante in care proprietarii brusc se razgandesc sa mai vanda sau asteapta sa cumpere un apartament intr.o alta zona dar nu gasesc; fac programari la care te invita sa participi dar cand te intalnesti proprietarul se razgandeste brusc si nu mai vrea sa vanda. Va recomand sa evitati pentru ca in afara de a va pierde timpul, nu castigati nimic
Catalin Hristea
Catalin Hristea2 ani în urmă
Seriozitate zero!!Niste oameni de nimic!!Mint si dupa nici nu mai raspund la telefon!!Vai de capul lor!!
Locații recomandate