/Constanta/Agentie imobiliara

Gran Via Marina Constanța

Bulevardul Aurel Vlaicu, Constanța, România

Gran Via Marina Constanța
Agentie imobiliara
2.8
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J25+FX Constanța, România
granviamarina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Doru Dediu
Doru Dediu2 ani în urmă
Am utilizat locatia (sau una dintre acestea - cea din Constanța, strada Ștefăniță Vodă 35 - în caz că societatea dispune și de altele) pentru o ședere de 3 zile, la sfârșitul lunii august 2021. Gazde foarte amabile, servicii ireproșabile (confort, facilități, dotări etc.) la un preț mai mult decât decent. În eventualitatea în care nu țineți neapărat să aveți marea la 2 pași sau sosiți în Constanța cu probleme de serviciu sau efectiv în scop turistic, locația mi se pare ideală iar raportul calitate/preț este imbatabil.
Felicitări gazdelor pentru modul în care au înțeles să intre pe piața de profil precum și pentru preocuparea acestora în direcția soluționării cerințelor clienților, chiar și a celor mai pretențioși!
Bogdan Apostol
Bogdan Apostol2 ani în urmă
Neseriozitate si minciuni. Si acestea la preturi exorbitante.
Ian is
Ian is2 ani în urmă
Teodora Voinescu
Teodora Voinescu2 ani în urmă
In momentul in care ne-a fost prezentat apartamentul ni s-a spus ca locurile de parcare din din fata blocurilor vor fi pentru vizitatori (gratis). Ne-a bucurat acest lucru fiindcă in momentul semnării nu mai aveau locuri de parcare la subteran pentru a le achiziționa.
Când ni s-a predat cheia am observat ca toate locurile de parcare din fata blocului (cele pentru vizitatori) erau blocate. Aparent, “proprietarul din București” a decis sa le vândă peste noapte la prețul de 8300€.
Bineînțeles ca nu am fost înștiințați de acest lucru iar acum, după ce am achitat integral apartamentul am fost anuntați ca nu exista locuri de parcare disponibile pe nicăieri prin jur… poate parcare vivo sau Kaufland.
Este destul de penibila situația. Marele dezvoltator decide vinderea acestor locuri de parcare “peste noapte”, pe pile (repet, nu toți locatarii au fost înștiințați).
Dezamăgitor! Nu recomand. Au întârziat si cu predarea apartamentelor.
SHO K
SHO K2 ani în urmă
Prezentat ca investitor serios, strain -in realitate o alta teapa tipic romaneasca. Nu recomand!
Georgiana Mandrescu
Georgiana Mandrescu2 ani în urmă
Mandrescu laurentiu
Mandrescu laurentiu2 ani în urmă
Locuri de parcare doar contracost la preturi foarte mari.
Calitatea finisajelor este mediocra.
Serban Daniel
Serban Daniel2 ani în urmă
Locații recomandate