/Constanta/Agentie imobiliara

Arlequin Apartments Mamaia

Bulevardul Mamaia 503-505, Mamaia-Sat 900001, România

Arlequin Apartments Mamaia
Agentie imobiliara
4.3
86 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7J59+67 Mamaia-Sat, România
+40 722 281 139
arlequinapartments.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
THEODOR SORIN VASILE
THEODOR SORIN VASILE2 ani în urmă
Locatie buna. Foarte aproape de plaja. Curat!
Mihail Iovanescu
Mihail Iovanescu2 ani în urmă
Curat bine dotat, marea aproape.
Romeo Sabou
Romeo Sabou5 ani în urmă
Raport preț/calitate ok, spațios și curat, cât despre plaja din apropiere, mizerie , dezordine și nesimțire..., vânzătorii de selonguri in momentul în care pleci la masă îți vând șezlongul altuia iar când le spun care e problema ...îmi zic sa vin la ora 5 dimineață daca vreau șezlong, bine înțeles că la vânzare nici bon fiscal nu vezi....
Nicolae Bernard
Nicolae Bernard5 ani în urmă
LINIȘTE, foarte important, ce nu găsești în camerele de hotel , chiar de 4 stele. Curățenie. Ultra Spațiu . Toate dotările. Mi a plăcut. Proprietarul flexibil. Foarte aproape de plajă. Foarte bine ne am simtit!
Cosmin Georgescu
Cosmin Georgescu5 ani în urmă
Am rezervat la telefon si am confirmat pe facebook un apartament, cand am ajuns am constatat ca rezervarea nu s-a facut . Explicatii de 2 bani din partea administratorului, mai bine EVITATI locatia.
Florin Gabriel Vasii
Florin Gabriel Vasii5 ani în urmă
Foarte curat, acces facil catre plaja,, personal discret si amabil !
CODRUT THEODOR
CODRUT THEODOR6 ani în urmă
Curatenia lasă de dorit... Trebuie sa vă înarmați cu insecticide... Nu sunt plase la geamuri... Foarte mare gălăgie, in spate e șantier si la 8.00 incep cu bormașinile. Trebuie să veniți cu saci pt gunoi si hartie igienica. La sejur de 5 zile am primit un sac de gunoi si o rola de hârtie, ca să nu mai zic ca in prima seară am așteptat până la 23.30 sa vina administratorul de la plimbare ca sa ne aducă lenjeriile complete și alea umede...
Constantin M
Constantin M6 ani în urmă
Per total sejurul a fost în regulă.
Excepție a făcut faptul că nu am fost anunțați că se mai ridică un imobil lângă complex. Cât am stat acolo s-a lucrat zilnic, ca atare nu am avut liniștea dorită.
În cameră nu se face curat pe durata sejurului, așa că vă veți descurca să duceți gunoiul, si să vă încadrați la lenjeria și prosoapele din dotare. Dacă vreți altele la schimb am pus poză cu tarifele.
Parcarea e limitată ca număr de locuri, cine găsește loc e norocos. Principiul de ocupare al locurilor de parcare este primul venit primul servit.
Am insistat să ni se aducă saci gunoi, prosoape de bucătărie, hârtie igienică și detergent de vase. Abia a treia zi le-am primit.
Dacă treceți peste aceste neajunsuri, locația și calitatea dotărilor din apartamente este undeva la 4 stele.
Locații recomandate