/Constanta/Agentie imobiliara

Maritimo Luxury Co-Living ApartHotel

Strada Mircea cel Bătrân 39, Constanța 900658, România

Maritimo Luxury Co-Living ApartHotel
Agentie imobiliara
4.7
68 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MH4+24 Constanța, România
+40 799 991 856
maritimoaparthotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Liviu Adrian Durbac
Liviu Adrian Durbac2 ani în urmă
Curat si frumos. Servicii foarte bune. Am rezervat prin booking.
Marius D
Marius D2 ani în urmă
Impecabil, incepand de la intrare si pana in apartament. Miros de betisoare parfumate, inca din scara. Apartamentul cu doua camere, mare, spatios, curat, mobilier nou si cu bun gust la care se adauga si incalzirea in pardoseala.Si mai presus de toate, doua bai. Rara avis in terris....... Baile curate, nou noute ca tot ce se afla in apartament. Poate ar mai fi trebuit, la caditele de dus, o perdea sau un geam despartitor ca sa nu trebuiasca ca ulterior dusului sa strangi apa cu mopul..... si sa-ti treaca tot cheful dupa un dus excelent. Altfel, panorama marii vazuta din living, prin geamul tip cortina, este senzationala. Inchirierea acestui apartament a fost o idee foarte buna si merita toti banii.
Simona Florina
Simona Florina2 ani în urmă
In apartamentul in care am stat, la baie, mirosea puternic a canalizare, un miros oribil care practic te impiedica sa respiri cand faceai dus, din punctul asta de vedere a fost groaznic de suportat. Curatenia este facuta de mantuiala din pacate, iar prosoapele aveau pete pe ele, care probabil nu au mai iesit la spalare, dupa parerea mea, ar fi trebuit inlocuite cu unele noi avand in vedere cat costa sa stai pe noapte la aceasta locatie.
Am acordat 3 stele pentru ca este un apartament spatios, decorat cu gust insa la lucrurile esentiale pentru un client, respectiv curatenia si prospetimea unei camere lasa de dorit.
Un lucru pozitiv ar fi view-ul frumos catre plaja.
Mirela Donciu
Mirela Donciu2 ani în urmă
Apartamentul este foarte frumos si aerisit, priveliștea spre mare frumoasă, chiar dacă am avut cameră cu vedere laterală. Bucătăria echipată corespunzător, personalul amabil și receptiv. Dacă ai somnul sensibil, se aud mașinile de pe stradă. Aș recomanda dotarea cu un prăjitor de pâine.
Andreea D
Andreea D2 ani în urmă
Locatia este super, apartamentul la fel, paturi f bune, baie noua si spatioasa, foarte curat totul. Apartamentul nu era gata la ora 3, cand ar fi trebuit sa fie disponibil, doamna care facea curatenie era in plina activitate. Nu am reusit sa facem check out in aplicatie la plecare. Parcare cu plata chiar in fata cladirii, 20 ron/24h.
Daniela Bura
Daniela Bura2 ani în urmă
Super priveliște, totul a fost așa cum ne-am dorit. Singurul dezavantaj este ca nu are balcon sau terasa pe etaj pentru fumători.
Cristina stroescu
Cristina stroescu2 ani în urmă
Apartamente renovate recent ,fff curate si aerisite iar ca si plus maxim este vederea la mare.Felicitari!!!
Ion Vladescu
Ion Vladescu2 ani în urmă
E o locatie de Lux cu mult bun gust, excelenta pentru a petrece tinp de calitate cu familia sau prietenii. E printre primele locatii din Romania care lanseaza conceptul de Co-Living pentru lucru in echipa , Idela pentru IT isti si oameni care lucreaza Remote in 2020
Locații recomandate