/Cluj/Agentie imobiliara

Ilustra Imobiliare

Galeriile Zoor, Strada Tipografiei nr.8, Cluj-Napoca 400102, România

Ilustra Imobiliare
Agentie imobiliara
3.7
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHFR+76 Cluj-Napoca, România
+40 743 467 565
ilustraimob.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Myname mylastname
Myname mylastname2 ani în urmă
Hoți!!! Fură anunțuri puse de privați, adaugă 5% la preț si speră să le cadă un cumpărător naiv in plasă. Apoi vin si cer comision si de la cumpărător si de la vânzător. Fără să facă nici un efort, nici măcar să încerce să facă ei fotografii. Rușine!!! Dacă va place un anunț la ei, căutați si pe OLX, si găsiți același anunț pus de persoana privată. Așa economisiți bani si nu încurajați niște căpușe.
Adrian Z
Adrian Z2 ani în urmă
In primul rand, aproape toate anunturile pe care le-am vazut eu sunt de la apartamente cu probleme legate de acte (fara CF, apar garaj/spatiu tehnic/birou in CF) si nu mentioneaza asta niciodata in anunt.
In al doilea rand agentii au tot timpul o atitudine ostila, daca vrei sa negociezi ceva, sau sugerezi o limita de pret efectiv sar la tine, "ca piata creste, ca mai bine puneti inca X bani, ca la Cluj...".
Nu in ultimul rand, in anunturile lor nu se mentioneaza niciodata toate detaliile, sunt parca generate automat, nu se precizeaza nicodata etajul (dar poti presupune din start ca daca blocul are 4 etaje, e tot timpul ultimul etaj, sau mai rau, demisol).

Sunt Clujean, si pot sa spun ca firmele de imobiliare precum Ilustra imi provoaca un dezgust extrem fata de tot ce inseamna tranzactii cu imobile in acest oras.
Va recomand din toata inima sa-i evitati pe cat puteti pe stimabilii acestei agentii.
Devai Ervin (nivre)
Devai Ervin (nivre)7 ani în urmă
Silvia Pentiuc
Silvia Pentiuc2 ani în urmă
Pe lângă faptul că agentii nu dau dovada de profesionalism, agenția creste preturile apartamentelor de la vânzare. Același anunț pus de 2 agenții cu 65.000 euro, la ei este pus cu 70.000 - urmând că prețurile să crească și la restul agentiilor, același anunț pus de alte agentii / proprietari la 65.000 la ei urca cu inca 2.000 euro și lista continua așa la infinit. Aș recomanda să-i evitați pe cat se poate pentru că fac asta cu o nesimțire vizibilă pentru a menține de creșterile de preț artificiale ale pieței imobiliare din Cluj, după cum se poate vedea la o căutare îndelungată.
Anduz
Anduz2 ani în urmă
Afisati anunturi expirate fara acordul noilor proprietari pentru a pescui clienti
Egri Laszlo
Egri Laszlo2 ani în urmă
Anunțuri expirate, case deja vândute, agenți neserioși, etc etc etc
Andrei Ciorogar
Andrei Ciorogar2 ani în urmă
Anunțuri expirate fără acordul proprietarilor
Iulian Chele
Iulian Chele2 ani în urmă
Anunturi expirate
Locații recomandate