/Cluj/Agentie imobiliara

Blitz Imobiliare

Piața 1 Mai nr. 4-5, Cluj-Napoca 400141, România

Blitz Imobiliare
Agentie imobiliara
3.9
142 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJP4+8H Cluj-Napoca, România
+40 264 333 777
blitz.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ƏɒϣβѤԻ ʞЯ1ϨtΣə
ƏɒϣβѤԻ ʞЯ1ϨtΣə2 ani în urmă
Hahahaha , m-am distrat mai deunazi cu un asa-zis broker imobiliar care imi propune netam-nesam fara potentiali clienti , fara referiri la localizare , utilitati , PUZ , etc fara nici o informare decenta despre imobil , deci imi propune brusc incheierea unui contract de reprezentare pe lovele generoase (desigur pentru el) ! Doamne Dumnezeule ce tepari de tot rasul ... Astia chiar nu realizeaza in ce lume traim ? Nu sunt constienti ca suntem in anul de gratie 2021 si nu in 1990...2000 ?
Sunt inca mirat de existenta pe piata imobiliara a acestor specimene speculatoare , cu mult tupeu dar inconstiente si cu o anumita doza de imbecilitate !
Blackmass92
Blackmass922 ani în urmă
Vrajeala multa ar fi descrierea perfecta. Agentul la început iti propune și promite marea cu sarea. Însă când trebuie sa și facă, ei bine atunci e mai greu. Comunicare bazata pe multe minciuni. Comisioanele nu bat la sfârșit cu cele de la început. Dacă vreți sa colaborați cu Blitz inarmati-va cu multa răbdare și foarte mult calm.
Crisan Cristian
Crisan Cristian2 ani în urmă
Ma interesa o proprietate, am trimis msg pt o programare la o vizitare, am primit msg înapoi ca în 60 min max voi fi contactat, au trecut 3 zile și nimic, neserioși, neprofesionali, și cred ca excroci!!
Bogdan Vitonesc
Bogdan Vitonesc2 ani în urmă
Extrem de multumit de rabdarea angajatului. Nota 10 ptr prezentare !
Maria Haralambi
Maria Haralambi2 ani în urmă
Experiența neplăcută cu dl agent D.C. Contract semnat in parcare pe telefonul agentului, primit ulterior pe email. Am vizionat un apartament cu ipoteca,in Apahida,de care nu am fost informată la prima vizionare,abia când am solicitat o a doua vizionare cu soțul... știți e o mică problemă...Până la urma am găsit altul tot de la el. L-am rugat să-mi spună un preț estimativ la notar. Îmi zice un preț, cu 24ore înainte de a semna contractul îmi spune prețul final cu 1000 lei mai mult. Foarte dezamăgită de această experiență. Nu am steluțe cu MINUS,dar asta merita dl agent.
Iulius
Iulius2 ani în urmă
În urmă cu câteva zile am apelat la sprijinul Agenției Imobiliare Blitz- Filiala Sibiu. Am fost preluat de Rau Ivona- Maria o persoană deosebit de amabilă care, dând dovadă de profesionalism, a reușit ca în câteva ore să mă ajute să închiriez un apartament în Sibiu. Pentru acest motiv nu pot decât să-i mulțumesc și să o recomand pe viitor.
Daniel Teodorescu
Daniel Teodorescu2 ani în urmă
Am incercat sa iau contact cu agentia, via imobiliare.ro. A trebuit sa dau 3 apeluri ca sa fiu luat in seama.

Anuntul publicat era fundamental eronat, pozitia era "gresita" cu o distanta semnificativa fata de realitate. Agentul imi cere copie de buletin via whatsapp. Il intreb pe agent pentru ce este, iar acesta mi motiveaza ca ne grabim si ca vrea sa faca o fisa de vizionare. Ei, in plus mai este un comision de 2.5%, dar nu o sa il simt pentru ca imi va negocia el pretul si ma ajuta el sa obtin un deal bun.

Toate acestea vin dupa 3 conversatii telefonice cu agentia.

Am verificat anuntul si acesta nu prevede comision. Dupa ce am explicat acest lucru am fost certat ca am presupus gresit. Ei bine, acest comportament imi suna a santaj si a lucruri ascunse.

Voi face cel mai probabil reclamatie la OPC pentru inducere in eroare si reclama mincinoasa.

NU RECOMAND!!!!
Mircea Cociu
Mircea Cociu2 ani în urmă
Scriu această recenzie după ce am încercat să contactez firma, ignorând mailurile. În caz că vor veni cu scuze, voi atașa dovada la toate afirmațiile (discuții, somații de plată, promisiuni false de returnare a garanției, etc.).
Am plătit comision 180 euro, pentru a lua o țeapă de 300 euro(garanție nereturnată de o administratoră hoață, Bude Ramona, deși am conversațiile în care lună de lună promitea că o returnează). Agenția nu s-a implicat în niciun fel. Pentru oricine este curios, am contractul, unde apare doar proprietara certată cu legea, Youness Amal Vanessa (puteti gasi usor informati pe internet), fără a avea date de contact ale acestei persoane (adresa din contract fiind de la alt apartament inchiriat). In consecință acea persoană, Bude Ramona, se ascunde în spatele faptului că deși ea fură 300 de euro, nu apare nicaieri menționat numele ei. Această administratora pretindea de asemenea o taxa de administrare lunara de 48 de lei și pentru femeia de serviciu de 56 de lei, deși niciodată nu a fost angajată o femeie de serviciu, fapt confirmat de ea când o vedeam ocazional cum dă cu mopul pe scări.
A trebuit să recurg la procedurile legale, dat în judecată, lucru ce se desfășoară cu dificultate , deoarece această agenție mi-a făcut un contract superficial, care o acoperă pe hoața Bude Ramona, iar proprietara nici data reale nu are, în afară de un CNP.
Am ajuns în această situație, deși mi-am respectat în tocmai contractul, inclusiv cheltuielile dubioase și umflate, fără facturi justificate, până și acestea plătite de mine la timp(am dovadă pentru toate afirmațiile). Am căutat informații și am găsit articole inclusiv din anii trecuti (problemele cu nereturnarea garantiei de catre aceste persoane dubioase, se gasesc pe internet, relate de un fost chirias), unde se poate observa clar că o firmă serioasă nu se asociază cu aceste două individe.
Am ales să mă leg doar de contract, dar pe scurt, apartamentul era intr-o stare jalnică, renovat in bataie de joc, pe stil de samsar, cat sa dea bine la inchiriere apoi cadea varul de pe pereti din cauza mucegaiului, centrala ceda, iar usile se deschideau singure de la curent.
Locații recomandate