/Bucuresti/Agentie imobiliara

Exces Imobiliare Unirii-Alba Iulia

Calea Vitan 17A, București, România

Exces Imobiliare Unirii-Alba Iulia
Agentie imobiliara
2.5
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4FF+6H București, România
+40 755 075 900
excesimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Mihaela drimbareanu
Mihaela drimbareanu2 ani în urmă
Update: Agenția Iancului este mai ok. Agentul tot mi-a cautat ceva. Sper să-mi și găsească.

Citind recenziile, am realizat ca nu sunt singura care ii vede neserioși. Posteaza anunturi false, dacă ii suni, îți răspunde o duduie de la call center și iti spune ca un agent te va contacta imediat. Imediat înseamnă peste 1 sapt-10 zile., iar când suna îți spun că anunțul nu mai e valabil și îți recomanda altceva, dar anunțul care te interesa e reactualizat pe diverse site-uri, postat tot de Exces Imobiliare. Asta ca să vedeți cât sunt de neserioși și lipsiți de profesionalism.
Mihai Pintilie
Mihai Pintilie4 ani în urmă
Azi este marti. Si desi am contactat aceasta agentie imobiliara joia trecuta, inca nu am apucat sa vizionez proprietatea pe care agentia o promoveaza si pe care ma gandeam ca as putea s-o cumpar. De ce? Nu stiu, raspunsul se afla probabil la Marcel, consultantul imobiliar despre care, imi pare rau s-o spun dar, parca are urechile infundate. Deci, joia trecuta vorbesc cu Marcel (dupa apel la call-center si sunat inapoi de consilier) si ii spun ca am vazut proprietatea pe internet si vreau s-o vad. Pot oricand azi (joia trecuta) dar inteleg ca nu se poate. Nicio problema, pot si maine sau in orice alta zi, la orice ora, mai putin un interval de 45 de minute pe care i-l indic. Mai mult decat atat, e suficient un telefon cu 15 minute inainte de vizionare ca sa ajung. Imi spune ca ma suna a doua zi, adica vineri. Vineri - niciun telefon. Sambata - niciun telefon. Pana luni dupa-amiaza, niciun telefon. Asa ca pun eu mana pe el si sun pe fix la agentie (nu salvasem numarul de mobil al lui Marcel), fixul (doar fixul) fiind si numarul publicat in anunt. Nu raspunde nimeni. Dar presupun ca sistemul (un call-center) a recunoscut numarul meu si nu mi-a raspuns dar l-a atentionat pe Marcel ca am sunat. O presupunere, poate corecta caci mai tarziu ma suna Marcel, e deja luni seara. Si ii repet ca pot in orice zi, la orice ora mai putin acel interval de 45 minute de la amiaza. Cu toate acestea, in loc sa sune la proprietar sa il intrebe disponibilitatea sa ca s-o potriveasca cu a mea, Marcel tot mie imi cere sa-l sun marti dimineata ca sa-i spun cand sunt disponibil. Acum ar trebui sa stie, ca e in scris, iar cele 45 de minute de care stie deja ca i le-am mentionat de doua ori, sunt intre 11:30 si 12:15, e singurul interval in care nu pot. In rest, las la alegerea proprietarului.
Antonio C.
Antonio C.4 ani în urmă
In urma unui anunt, am sunat la "agenta imobiliara" APOSTOL LAURA ALINA, care in urma convorbirii telefonice ne-a confirmat valabilitatea anuntului cat si actualitatea sa.

In anunt existau, 2 bai, 2 balcoane, loc de parcare si o suprafata generoasa de 75mp utili!
Anuntul oficial: (Obor, Mihai Bravu, Primarie, 2 bai, 2 balcoane bl reabilitat, 2 grupuri sanitare 2 balcoane, amenajat, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metal, loc parcare ADP, acte la zi, apropiere 3 minut metrou, parcul Obor, Mihai Bravu, Mosilor)

Cand ajungem la fata locului, ne pune sa semnam "un singur exemplar de prestari servicii" fara sa ne dea o copie, ceea ce nu este corect dpvd legal.

Incep suspiciunile, apartamentul fiind mai scump pentru ca cel de care ne spusese si fiind confirmat de dansa nu mai era de actualitate fiind vandut in urma cu cateva luni, desi anuntul era pus ieri, 24.07.2019.
Precizand ca apartamentul acesta este mult mai mare si mai frumos si mai...
Daca tot am strabatut orasul ca sa vedem un apartament, desi era altul am acceptat sa-l vedem.
Am vizionat o cutie de chibrit de 62mp2, o singura baie, una din camere avand 7mp2, blocul nefiind reabilitat si fara loc loc de parcare.

Cum ne poti spune, telefonic ca apartamentul de 89.900 euro este valabil si cand te intalnesti cu noi spui cu nerusinare ca "v-am anuntat ca nu mai este" asa "agatati" voi clienti???

Cum va permiteti sa puneti lumea pe drumuri prin INSELATORIE, MINCIUNI SI NERUSINARE?
Buzatu Calin
Buzatu Calin5 ani în urmă
99.9% din anunturi sunt FICTIVE! O parnaie de agentie imobiliara, posteaza anunturi zilnic in tot orasul cu proprietati care NU EXISTA si au doar o poza (cu o baie, cu un dulap). Mi-a zis mai multa lume acelasi lucru, si inclusiv aici la review-uri daca te uiti s-a cam prins lumea de ce faceti. LA MUNCA MILOGILOR
Munteanu Eddie
Munteanu Eddie5 ani în urmă
Se certau agentele intre ele,toate anunturile sunt fictive. Pierdere de timp si neprofesionalism. Am stat sa ma rog de ei cu banii mei. Nici o stea macar nu merita. Agenta Elena si Denisa habar nu au sa poarte o conversatie civilizata macar. Dezamagitor!
Simona Zaim
Simona Zaim6 ani în urmă
Firmă cu practici frauduloase. Se folosesc de metoda bait and catch pentru a prinde în plasă potenții clienți. Chiar și în acest moment au activ, cel puțin pe olx, un anunț de acest tip. La anunțurile reale, nu încarcă nici o poză cu imobilul, ci doar un logo iritant, de genul spam.
Laurentiu Negrut
Laurentiu Negrut2 ani în urmă
Foarte multe anunturi false cu o singura imagine adaugata pe olx, public64 .... I-am contactat si mi-au spus ca nu mai e valabil le-am trimis o lista intreaba de anunturi puse de ei nu au raspuns.
Traduceri Rapide
Traduceri Rapide2 ani în urmă
Daca s-ar fi putut sa le ia cineva din stele as fi facut-o.O mizerie de agentie.Stai suni..alte nr..aceeasi persoana..se fac ca iau datele si nu revin deloc cu raspuns.Cred ca o reclamatie ii va ajuta.Poate dispar de pe piata acesti mincinosi.
Locații recomandate