/Brasov/Agentie imobiliara

Agentie imobiliara RE/MAX Funimob, Brasov

Strada Nicolae Titulescu Nr. 12, Brașov 500010, România

Agentie imobiliara RE/MAX Funimob, Brasov
Agentie imobiliara
4.8
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJX5+8Q Brașov, România
+40 761 200 884
remax.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 11–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Yodenisa1
Yodenisa14 ani în urmă
Multumim RE/MAX super profi! In special ii multumim dl. Sorin Bozdoc pentru devotament, rabdare, ajutorul si solutiile acordate chiar si pentru probleme care nu au tinut de contractul incheiat cu agentia. Felicitari pentru profesionalism!
Dumitru Cosmescu
Dumitru Cosmescu5 ani în urmă
Multe multumiri FunImob si agentului Gabriela Ravar pentru ca m-a ajutat in timp record la vanzarea imobilului.Enumerez calitatile care au condus la reusita tranzactiei: competenta,seriozitate,perseverenta,amabilitate si sprijin total pana la final.
Apelati cu toata increderea la aceasta agentie,sigur veti reusi!
Adriandoru Grosu
Adriandoru Grosu5 ani în urmă
Mii de mulțumiri Funimob şi în special agentului Gabriela Răvar pentru profesionalismul de care a dat dovadă în vânzarea în timp record al imobilului pe care l-am deținut. Recomand tuturor să apelați la serviciile acestei agenții. Vă salut şi mult noroc înainte, cu respect Adrian Doru Grosu .
Codruta minoiu
Codruta minoiu5 ani în urmă
Nimic nu este întâmplător.După mai multe experiente nefaste am cunoscut niște oameni cărora le pasă de cei care le cer ajutorul.Sunt serioși, promți și implicați.Într un cuvânt, sunt profesioniști!Îi recomand cu încredere tuturor acelora care s-au săturat de „brașoave“.Succes în continuare și să nu vă abateți din drumul pavat cu calitate și corectitudine!
Lumi Tanase
Lumi Tanase5 ani în urmă
Am toate cuvintele de lauda pentru aceasta agentie. Sper ca in viitor toate agentiile sa va urmeze exemplu!
Recomand cu toata incredere Funimob si ii
multumesc din suflet lui George Matei.
Bravo!
Anca Saghin
Anca Saghin6 ani în urmă
Iti este dor sa colaborezi cu oameni ce dovedesc seriozitate si profesionalism, dar in acelasi timp sa ii consideri si prieteni? Atunci apeleaza la FunIMOB. 😊
Sunt excelenti in marketing, sunt customer oriented, ceea ce promit si dovedesc, iar nu in ultimul rand sunt oameni de incredere, pe care te poti baza.

Multumesc George, multumesc Cristina! O colaborare de exceptie.
Marina Faurean
Marina Faurean2 ani în urmă
Profesionalismul si increderea cu care se lucreaza s-a ridicat la nivelul așteptărilor noastre, recomand cu incredere! Va multumim dna Andreea Șeicaru!
Csaba Fejer
Csaba Fejer2 ani în urmă
O agenție imobiliară de încredere, domnul Vârlan Marian vă mulțumim pentru promptitudinea și profesionalismul de care ați dat dovadă. Vă mulțumim și vă dorim mult succes in continuare.
Locații recomandate