/Brasov/Agentie imobiliara

HECTAR INVEST

Strada Izvorului 4H, Tărlungeni 507220, România

HECTAR INVEST
Agentie imobiliara
4.3
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MP33+PF Tărlungeni, România
+40 762 399 339
hectarinvest.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–15
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Gavrilas
Florin Gavrilas2 ani în urmă
Am contractat și am primit o casa făcută ca la carte intr-un termen record (cu aprox 2 luni mai devreme decât am stabilit). Recomand 100%. Mulțumim întregii echipe. Super constructori!!!
Cezara Paller
Cezara Paller2 ani în urmă
Recomand Hectar Invest - Ansamblul Rezidential Izvor !! Toate utilitățile au fost trase la timp , construcția casei la standarde înalte , fără probleme după 2 ani de la finalizare. Foarte multumiți de ei.
SDN INTERCONSTRUCT Remus
SDN INTERCONSTRUCT Remus2 ani în urmă
Semnat contract,începute lucrările,finalizate înainte de termen
Am urmărit lucrările îndeaproape .Tot respectul fără reproș
Materiale de calitate prețuri super Ok
Mitu Apostu
Mitu Apostu2 ani în urmă
Multumim dezvoltatorului pentri o casa minunata. Totul ok, fara intarzieri, totul in gtafic. Numai laude. Apa, gaz, curent, fibra optica.
Dinu Tepes
Dinu Tepes2 ani în urmă
După o analiză (mult prea) îndelungată a noilor proiecte imobiliare din zona Brașovului, sunt de părere că Hectar Invest oferă unele dintre cele mai bune soluții în raportul optim de calitate și preț, mai ales prin flexibilitatea oferită clienților în a-și crea ambianța dorită.
Alexandra plesea
Alexandra plesea6 ani în urmă
Cu mare parere de rau, pentru dvs si pentru afacerea pe care o administrati, va amintesc ca sunt un fost client de-al dvs, un client care a fost dus cu vorba timp de 10 luni ca i se va construi o casa, si sunat in toata aceasta perioada pentru a accepta modificari de proiect ale casei care erau doar in avantajul dvs. Nici macar dupa expirarea antecontractului nu aveti bunavointa sa returnati banii pentru penalitatiile prevazute in antentecontract tot de dvs. Cu stima va spun ca nu doream sa imi fac "prezenta" doar de dragul discutiei si pentru a avertiza si a ridica un semn de intrebare despre calitatea servicilor oferite de catre dvs, domnule Cristian Cirneci.
In concluzie NU RECOMAND!
Alex Udroiu
Alex Udroiu2 ani în urmă
Colaborarea cu firma Hectar Invest având-ul ca administrator pe domnul Cristian Cîrneci a debutat în aprilie 2019 cand am achitat un avans considerabil semnând contractul pentru o casa simplă, pe parter cu mansarda finisată parțial. Termenul de predare la acel moment pe care domnul Cristian ni l-a promis a fost de 6luni. Aflându-ne în septembrie 2020 casa a ajuns în stadiul la "roșu" după ce în perioada de 4 luni de vară a stat doar cu folia anticondens pe acoperiș, garanția producătorului fiind doar de 1 lună. Comunicarea cu domnul Cristian pe tot acest parcurs a fost defectuoasa, de fiecare data când luam legătura cu dansul în vederea comunicării stadiului în care sunt lucrările și prezicerea următoarei etape primeam insinuări ca și cum nu am fi plătit 30%avans și dezavantajul ca restul va fi prin credit, iar aceste detalii necesita o amânare a lucrării. Un alt reper ce ni se comunica erau preturile pentru lucrările adiționale dorite de noi și care nu au fost trecute în contract creșteau de la o discuție la alta. Desigur, avem și noi o parte din vină crezând și sperând ca totul se va rezolva cu decență, bunul simț și cu seriozitatea de care am dat dovadă pana în momentul de față și nu am pus mare preț pe contractul semnat inițial în care era menționat faptul ca domnul dezvoltator Cristian Cîrneci poate renunța oricând plătind o penalizare de 2000euro ce include taxe de notar, drumuri pe șantier, 1 an și jumătate de timp pierdut și multe speranțe. Nu mai adăugăm și dobânda banilor de care s-a folosit în acest timp sau faptul ca ne-am vândut propria locuință, iar cuantumul chiriei ce am plătit-o nu acopera taxa de penalizare. Sper ca descrierea de mai sus sa fie una obiectivă, iar viitorii cumpărători sa ia în calcul și astfel de scenarii ce și pentru noi la prima vedere au părut imposibile.
De asemenea, pentru fiecare punct din recenzie exista dovezi ce pot fi justificate!!!
Victor Stefan
Victor Stefan2 ani în urmă
Multumim dezvoltatorului, locuim de 2 ani si suntem extrem de multumiti. Recomandam cu incredere! Am urmarit indeaproape cum au evoluat santierele si personal am numai cuvinte de lauda. Succes mai departe!
Locații recomandate