/Brasov/Agentie imobiliara

Sunnyville Residence

Str. Carpaților 24, Brașov 500269, România

Sunnyville Residence
Agentie imobiliara
4.1
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJR9+M3 Brașov, România
+40 799 406 406
sunnyville.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cri Scr
Cri Scr2 ani în urmă
Calitate. Structuri faine, diferite fata de ce mai este pe piata. Keep it up sunny!
Alin voicu
Alin voicu2 ani în urmă
Multumit de apartament. Spatios si luminos.
Karol-Julien WILD
Karol-Julien WILD5 ani în urmă
Locuind o perioada (in regim hotelier) intr-un apartament cu doua camere imens, la etajul 10 in Sunnyville, pot spune ca experienta de locuire este exact ce trebuie sa fie, confort, liniste si senzatia de acasa. Recomand.
Cristina Popa
Cristina Popa5 ani în urmă
(Tradus de Google) Calitatea serviciilor lor este foarte slabă. Prea multe probleme cu apartamentul și clădirea în sine, în special pentru un nou construit. Reprezentanții dezvoltatorului au fost contactați de mai multe ori prin canale diferite în legătură cu problemele întâlnite fără răspuns. Sunt foarte buni la ignorare. Sunt escrocheri, deci vă rugăm să le evitați. Există alți dezvoltatori în acest oraș care au o marcă și care au grijă de reputația lor, asigurându-se că calitatea muncii lor se ridică la ea.

(Original)
The quality of their services are really poor. Too many issues with the flat and the building itself, especially for a newly built. The developer’s representatives have been contacted numerous time via different channels in relation to the matters encountered with no response. They are really good at ignoring. They are scammers, so please avoid them. There are other developers in this city that have a brand and who care about their reputation making sure that the quality of their work raises to it.
Renato Mitache
Renato Mitache2 ani în urmă
Astept dupa apartament In blocul Sunnyville Garden si doar minciuni din martie si pana acum.Intre timp anul trecut am rezervat inca doua apartamente la urmatorul bloc anul trecut in aprilie.
10.000 lei fiecare rezervarea.
Am vb.cu ei sa imi dea banii inapoi ca nu vreau sa mai cumpar ,la cat mint fara nesimtire e normal sa ma retrag.
Mi-au spus ca singura modalitate sa primesc banii pe rezervari este sa gasesc clienti Iar pretul este cel actual si nu pretul de anul trecut cand am facut rezervarile.
Statul meu este sa evitati acest dezvoltator imobiliar,
Lilia Agapii
Lilia Agapii2 ani în urmă
Felicitări Sunny pentru anul care a trecut și cum v-ați descurcat cu întârzierile birocratice. Apartamentul este super fain și vă mulțumesc că sunteți mereu acolo, pentru noi.
Madalina stefania
Madalina stefania2 ani în urmă
Felicitari Sunny. Faine apartamentele, faina si locatia! Keep it up!
Cristina Decusara
Cristina Decusara2 ani în urmă
Recomand
Locații recomandate