/Brasov/Agentie imobiliara

ASCENDENT IMOBILIARE

Str. Ioan Popasu nr. 2, Brașov 500170, România

ASCENDENT IMOBILIARE
Agentie imobiliara
4.5
84 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJF5+XX Brașov, România
+40 736 797 203
ascendentimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 11–23
Duminică: 11–23
Scrie o recenzie
Adrian Serban
Adrian Serban2 ani în urmă
Am colaborat pentru inchirierea unui apartament cu doua agentii timp de 5 luni, inainte de a apela la a treia, Ascendent Imobiliare, care s-a dovedit a fi cea potrivita. Am avut contract de inchiriere in timp record, doamna Florentina Draghici s-a ocupat de gestionarea chiriasilor intr-un mod diplomat si elegant. In urma rezilierii contractului, mi-au obtinut un nou contract in 2 ore, si au facilitat buna desfasurare a procesului de schimbare de locatari. Consider ca datorita acestei echipe de profesionisti, rata de rentabilitate a investitiei a crescut considerabil, iar pe viitor cu certitudine voi colabora cu dansii. Recomand oricarui proprietar de locuinta, care vrea sa scape de deplasari si dureri de cap cu chiriasii!
Roxana Oancea
Roxana Oancea2 ani în urmă
Tot ce a fost prezentat pe site a fost real
Serviciile oferite de reprezentantul agentiei, domnisoara Draghici Florentina, au fost la superlativ din punct de vedere profesional si nu in ultimul rand din punct de vedere al relatiilor interumane.
Ca si concluzie finala va multumim pt serviciile oferite si special domnisoarei Draghici Florentina.
Daca vom avea posibilitatea vom recomanda cunostintelor noastre agentia dvs.
Ilie Alina
Ilie Alina2 ani în urmă
Profesionalism desavarsit, punctualitate in raspuns, suport oferit in rezolvarea diverselor situatii aparute pe parcursul inchirierii apartamentului. Ii multumesc d-ului Marius Pop pentru tot ajutorul oferit si pentru devotamentul aratat. Recomand cu incredere si cu siguranta vom mai colabora.
Simina Sacuiu
Simina Sacuiu2 ani în urmă
Doamna Florentina Draghici a dat dovada de un profesionalism aparte. Foarte punctuala, amabila, iar comunicarea a fost facuta mereu la timp si cu precizie. Ma bucur mult ca ne-am cunoscut pentru ca imi place sa colaborez cu asa o persoana minunata. O recomand cu toata increderea. Colaborati cu aceasta doamna si o sa vedeti ca am dreptate. Mult success si numai bine.
Elena Kalinyak
Elena Kalinyak2 ani în urmă
Ma doare capul! 1. Luati-va un consultant de imagine; 2. Actualizati anunturile; am avut de doua ori surpriza sa sun pentru anunturi expirate de doi ani, "eroare pe site"; doua proprietati am vrut sa vad si stupoare! agentii ar fi facut orice sa nu vanda! 3. Nu ma pot uita la nici o proprietate pentru ca nu inteleg nimic; ati facut filmare tip panorama, rotunjit, in oglinda, oricum numai real nu; sunt din Bucuresti, caut o proprietate in Brasov, chiar va imaginati ca voi face drum pana acolo pentru o proprietate despre care nu am inteles nimic? 4. Ce atata poezie si bla, bla? Pai eu platesc 100.000 euro ca sa imi cante agentii la ureche?!
Remus Ion Iacobescu
Remus Ion Iacobescu2 ani în urmă
O agentie imobiliara de incredere, cu oameni profesionisti si seriosi. Am avut spre inchiriere un apartament in Brasov, si desi plecat din Romania, totul a decurs foarte bine doar prin corespondenta. Ii recomand, in special pe domnul Dumitriu Catalin, agentul care s-a ocupat pana la cel mai mic detaliu, de inchirierea apartamentului meu.
Paul E Dobrinoiu
Paul E Dobrinoiu2 ani în urmă
Eu si logodnica mea am dat catre inchiriere un apartament cu ajutorul Ascendent Imobiliare Brasov.Vreau sa spun ca a fost o experienta foarte placuta si cu foarte putina implicare din partea mea.
Specific ca nu locuiesc in tara si a trebuit sa comunicam online,procesul a decurs impecabil.
Am facut cunostinta cu trei persoane minunate Monica,Catalin si Florentina.Vreau sa le multumesc pt profesionalismul de care au dat dovada.
Recomand Ascendent Imobiliare Brasov
Ramona Conduraru
Ramona Conduraru2 ani în urmă
Am avut parte de o experienta placuta in cautarea mea pentru un camin datorita agentului cu care am colaborat.
Domnul Sava Paul a dat dovada de profesionalism, am tinut legatura permanent pana la inchirierea imobilului si mi-a raspuns prompt la orice intrebare sau nelamurire am avut cu privire la tot procesul de inchiriere imobil.

Domnul Sava Paul a castigat aprecierea mea. Il recomand cu caldura pentru profesionalismul sau.
Locații recomandate