/Brasov/Agentie imobiliara

RE/MAX Central Brasov

Green Center, Strada Branduselor, nr. 74, etaj 8 Cladirea, Brașov 500397, România

RE/MAX Central Brasov
Agentie imobiliara
4.6
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ3F+HG Brașov, România
+40 742 033 049
remax.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ovidiu biju
Ovidiu biju2 ani în urmă
Pot spune ca am intalnit profesionalism, seriozitate si ....rapiditate. Totul a decurs minunat gratie unui profesionist desăvârșit Dna Aniela Panait. 100x multumesc! Nu pot spune decât.....Recomand!!!!
R Constantin
R Constantin2 ani în urmă
Implicare, profesionalism, amabilitate și seriozitate, asta am primit din partea domnului Alexandru Mateescu! Recomand cu drag!
Anca Firtat
Anca Firtat2 ani în urmă
Alexandru Mateescu a fost agentul care ne-a gasit casuta pe care o cautam de aproape 1 an. Extreeem de amabil, a raspuns tuturor intrebarilor si nevoilor noastre, foarte atent si profesionist. Din cei peste 20+ agenti cu care am interactionat in procesul cautarii casei, el este de departe cel mai bun!
Ionut Costea
Ionut Costea2 ani în urmă
Alexandru Mateescu, multumesc pentru implicare si profesionalism !
Sorin Istrate
Sorin Istrate2 ani în urmă
Cea mai neserioasa agenție, am sunat de 2 ori pentru vizionarea unor apartamente și mi s-a transmis că mă va contacta agentul care se ocupă de vizionări, dar cred ca a uitat să specifice și anul în care va suna.
Cât despre recenziile cu atâția profesioniști, având în vedere că sunt puține, probabil că sunt scrise de angajații firmei, altfel nu înțeleg.
În concluzie, cei mai slabi din Brașov!
Olesea M
Olesea M2 ani în urmă
Profesionalism, dedicare, eficienta, seriozitate - si lista ar putea continua. Am avut o experienta placuta cu echipa RE/MAX si oricand recomand tuturor!
Gergely Kósa
Gergely Kósa2 ani în urmă
Desi am aproape 40 de ani, angajata REMAX m-a tutuit si in toata perioada colaborarii noastre a vorbit cu mine pe un ton ca si cum eram un mucos de 12 ani, apoi a raspandit zvonuri rautacioase despre mine.

Sa nu mai vorbim de smecherii, de ex. vroia sa ma mut din apartament pana data de 1 martie, desi aveam chiria platita pana 31 martie.

Nu e de neglijat nici faptul ca practica un comision la vanzare de aproape 20%.

Editare: Unde vedeti "insulta" in ce am scris? Va rog sa precizati care parte din ce am scris este o insulta. Singurul care a a fost insultat in aceasta poveste eram eu; nu numai in persoana, dar si prin faptul ca angajata a raspandit zvonuri rautacioase in spatele meu (catastrofa ecologica...) de care am aflat. Acum ma faceti si mincinos. Foarte tare firma!
Cosmin Radoi
Cosmin Radoi2 ani în urmă
Multe mulțumiri domnului Zoltan Fejer!
Îl recomand cu căldură pentru profesionalismul și stilul original de lucru!
Locații recomandate