/Brasov/Agentie imobiliara

ESTIMOB - Agentie Imobiliara Brasov

Strada Toamnei 22, Brașov 500223, România

ESTIMOB - Agentie Imobiliara Brasov
Agentie imobiliara
4.7
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ28+Q6 Brașov, România
+40 742 244 744
estimob.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Ionescu
Daniel Ionescu2 ani în urmă
Dna. Daniela Morcov este un agent excelent. Comunicarea este proactiva si clara. Agentia in schimb lasa de dorit.

Am avut urmatoarele probleme in lucrul cu agentia:
* contractul de inchiriere era un fel de copy+paste din mai multe contracte; clauze duble; greseli de gramatica si altele
* contractul este minimal si nu ofera nici un fel de securitate in afara lucrurilor mentionate in lege
* tactici de bulying la discutiile despre contract in incita sediului; aveti grjia sa pregatiti contractul inainte sa mergeti sa il semnati la agentie;
Afaceri Romania
Afaceri Romania6 ani în urmă
Estimob a făcut o treaba fabuloasă pentru mine, m-au asistat la achiziţionarea de primei mele case. Am lucrat cu Estimob şi au fost foarte prietenoşi.

De asemenea, am constatat că Estimob sunt foarte informaţi despre orice aspect al zonei Braşovului şi totodată capabili să aducă înapoi un sfat bun şi informaţii despre proprietăţile vizate de mine.

Strategie, profesionalism şi colaborare comfortabila.

Sunt foarte bucuros că am întâlnit această agenţie imobiliară şi aştept cu nerăbdare să lucrez cu ei din nou în viitor.
Bianca Baciu
Bianca Baciu2 ani în urmă
O colaborare ideala : genul de colaborare ce doresti sa existe intre tine si consultantul imobiliar (care sa te ajute sa alegi varianta optima pentru tine in ceea ce priveste locuinta).
Cautandu-mi o noua ~acasa~ , am ales sa imi pun increderea in seama lui Florin, care a avut grija sa nu ma dezamageasca.
A facut procesul sa fie mai facil si a fost puntea propice dintre mine si proprietar.
Recomand cu caldura! Serviciile au fost impecabile!
Iar eu ma declar pe deplin implinita cu noua locuinta.❤🖤
Gica Sandu
Gica Sandu2 ani în urmă
Am fost ajutat in achizitionarea unei case de catre unul dintre agentii imobiliari de acolo.S-au ridicat la nivelul asteptarilor pe care mi le-am pus in urma citirii recenzilor.Agentie de top. O recomand cu tot sufletul si sinceritatea mea! Voi apela din nou daca este nevoie cu mare drag! Mult noroc Estimob.
Andreea Nita
Andreea Nita2 ani în urmă
Noi am lucrat cu domnul Florin Mincu si suntem extrem de multumiti!! Nu am fi putut sa gasim un agent mai bun! Ne-a ajutat sa gasim apartamentul perfect pentru noi si cel mai important e ca a fost langa noi pentru procesul care a urmat pana cand am primit cheile. A fost mereu serviabil si amabil, mereu a raspuns la telefon si ne-a tinut la curent cu fiecare noutate, cat ar fi fost de mica, ne-a informat care este urmatorul pas si ce ne trebuie.
Practic ne-a "tinut de manuta" de la inceputul procesului si pana la final.
Noi il recomandam cu incredere pe Florin Mincu! Veti avea partea de profesionalism si seriozitate dar si de o persoana care sa va ridice moralul si sa va asigure ca lucrurile vor iesi bine la final. Fara ajutorul dansului procesul ar fi durat mult mai mult si cu siguranta stresul ar fi fost mai mare pentru noi.
Maria Ionescu
Maria Ionescu2 ani în urmă
Recomand ESTIMOB din tot sufletul. Este o agentie diferita fata de ce gasiti pe piata. Iti ofera sfaturi personalizate si te ajuta sa ajungi la rezultatul dorit. Au mereu atentia indreptata spre client, au personal profesionist si multa empatie fata de clientii lor.
Va multumesc pentru rapiditatea de care ati dat dovada si domnului Mincu Florin, care a fost alaturi de mine de la inceput pana la finalul tranzactiei.
5 stele!!
Roxana Moldovan
Roxana Moldovan2 ani în urmă
Pur si simplu neprofesional. Domnul Cristi ne-a tratat cu un aer de superioritate de neimaginat. Nici macar nu a fost interesat sa facem un schimb de contacte. NU RECOMAND DELOC!

A very unprofessional agency. They treated us with superiority and refused to exchange contacts. They acted like we could not afford what the market offers without finding out any details about our financial situation.
Anca Zaharia
Anca Zaharia2 ani în urmă
Am colaborat excelent cu Daniela, care a investit timp și atenție pentru a-mi asculta dorințele și a se asigura că găsește cea mai potrivită ofertă pentru mine. O adevărată surpriză, mai ales comparativ cu ultimele mele experiențe din această zonă, pentru că nu mă (mai) așteptam ca un agent imobiliar să fie, înainte de toate, OM care înțelege, ascultă, pune întrebări și abia apoi vine cu soluții, cu atitudine de prieten cu care povestești la o cafea, nu de afacerist care vânează doar să bifeze rezultate, indiferent de cost. Recomand cu mare entuziasm!

La repetarea experienței, un an mai târziu, mă declar la fel de mulțumită și plăcut impresionată: Daniela și-a oferit timpul și priceperea pentru a ae asigura că am parte exact de locuința dorită, conform cu toate solicitările mele. Recomand cu același mare entuziasm!
Locații recomandate