/Bistrita nasaud/Agentie imobiliara

Saphir

Calea Moldovei 15C, Bistrița 420096, România

Saphir
Agentie imobiliara
3.3
105 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4GW6+87 Bistrița, România
+40 752 227 593
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Saphir
Scrie o recenzie
Turn up the meowsic
Turn up the meowsic282 zile în urmă
A fost totul foarte ok! Am dormit regeste
Daciana Curtean
Daciana Curtean1 an în urmă
Un personal extraordinar care s-a ocupat de toate dorintele noastre.Un loc curat,linistit cu mancare foarte buna.A fost o cazare de la care chiar iti pare rau ca trebuie sa pleci!!Multumim pentru tot.
Tibi Stan
Tibi Stan1 an în urmă
Mâncarea este foarte bună
Sorin407
Sorin4072 ani în urmă
Pozitiv: Mobilierul si aranjamentul in camera sunt OK.. Negativ: Camera 6. O incapere fara o fereastra sau cel putin un vitraj exterior este magazie, debara, carcera sau cum vreti sa-i spuneti, nu camera unde sa te poti odihni ca lumea. Inchipuiti-va ca nu puteti stinge lumina noaptea, pentru ca pur si simplu nu mai aveti cum sa ajungeti la pat fara o sursa de lumina suplimentara. Daca nu exista nicio suprafata vitrata catre exterior este bezna totala si o senzatie de carcera. Am lasat laptopul deschis pe timp de noapte, ca sa pot intrezari ceva prin camera. Jumatate dintre cele enumerate la "facilitatile camerei" sunt minciuni. Ex: uscator de par. Pai nu exista nici priza la baie, ....despre uscator nici nu mai incape vorba. Va propun sa scoateti o asemenea camera din circuitul turistic si sa nu va mai bateti joc de oameni sau cel putin sa anuntati pe site: "camera fara fereastra sau vitraj exterior", ca sa stie lumea despre ce este vorba. Mai aveti tupeul sa scrieti si "Vedere la oras" la descrierea camerei. Asta este chiar culmea.... Nu mai continui cu insiruirea de "facilitati" din camera. Cu parere de rau, nu pot sa recomand si nici nu am sa revin la aceasta pensiune..
Iacob Cuza Ioan
Iacob Cuza Ioan2 ani în urmă
Am ajuns aici seara și ne-am cazat într-o cameră/apartament cu cinci locuri de stat. Confortabil, cu masă, frigider, lumini și apa caldă care a durat ceva până să devină așa.
A fost bine, nu m-am îngrijorat de cazare. Mai mult de mâncare.
Am mâncat de două ori aici.
Seara și dimineața.
Mi-au adus cartofi fierți cu varză și pătrunjel. Dezamăgitor, totuși.
Am dat bani!
Doar atât știau să facă.
Bine că dimineață am cerut niște cereale cu lapte de soia.
A fost foarte bine. M-am bucurat.
E un loc care arată destul de scump.
Mihaela-angela
Mihaela-angela2 ani în urmă
Pozitiv: mi-a convenit zona, curat in camera, asternuturi curate. Negativ: total surprinzator, camera nu avea geam afara ci doar un gemulet spre culoarul de acces la camere, lucru ce ar fi trebuit specificat in prezentarea camerei pe site. Nu existau veioze ci doar un lampadar in zona paturilor, care oricum nu functiona. Fara mic dejun.
Andras Paszka
Andras Paszka2 ani în urmă
Camerele cu 2 paturi nu au geamuri, aparatul de aer conditionat este modificat si functioneaza bumai 5 minute dupa care se opreste. Apartamentul este spatios si curat, bucataria este numai de decor, nu are aparate, baia este partial distrusa. Mai trebuie lucrat la aspect. Personalul a fost de nota 10.
Danmann
Danmann6 ani în urmă
Un fel de hostal pentru muncitori. Inca de la intrare te intampina un raft cu bocancii muncitorilor probabil cazati acolo sau care muncesc in incinta...si mirosul aferent. Asta pt. ca pensiunea nu e decat o parte din cladirea care adaposteste un magazin de materiale de construcții, unul de piese auto, un cabinet de urologie, si altele. Camerele fara geamuri si fara pic de lumina naturala nu sunt demne de cazat fiinte umane. Ca lucruri pozitive as putea mentiona apa calda, caldura si baile ok. Dar nu m-as mai caza niciodată acolo.... a fost un fel de "once in a life time".
Locații recomandate