/Bihor/Agentie imobiliara

RECO Imobiliare - cea mai buna agentie din Oradea

Strada Sfântul Apostol Andrei 52, Oradea 410328, România

RECO Imobiliare - cea mai buna agentie din Oradea
Agentie imobiliara
5
97 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W99+7M Oradea, România
+40 743 803 784
recoimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Calin calin
Calin calin2 ani în urmă
La prima experienta in vanzarea unui imobil, termen de comparatie nu am dar cred ca toate agentiile de genul ar trebui sa fie ca RECO si toti agentii ca David Csengeri, omul chiar s-a ocupat activ de vanzarea proprietatii nu a stat si a asteptat sa pice cumparatorul din cer. Multumim!
Mirabela Pop
Mirabela Pop2 ani în urmă
Experienta mea cu aceasta agentie a fost foarte placuta. Am colaborat cu David Csengeri. Am apreciat faptul ca, de fiecare data, David s-a adaptat programului meu destul de incarcat. De asemenea, m-a impresionat promptitudinea si profesionalismul cu care a raspuns intrebarilor si nelamuririlor pe care le-am avut cu privire la apartament si etapele legate de procesul de achizitie, fiind de un mare ajutor.
Eniko Lelescu
Eniko Lelescu2 ani în urmă
Foarte mulțumită de serviciile oferite . Vânzarea imobilului s-a realizat in mai puțin de 2 săptămâni. Despre agentul SIRCA DORIN , cel care s- a ocupat de tranzacție , numai de bine....serios , amabil , cu bun simt , mi-a oferit toate informațiile necesare . Îi mulțumesc și pe această cale.
Olah Robert
Olah Robert2 ani în urmă
Mulțumim ajutorul D-lui Darius Terebent de la RECO Imobiliare pentru promptitudinea și seriozitatea cu care ne-a ajutat să vindem apartamentul nostru cu doua camere, etaj4 la un pret bun.
Marian Szabo
Marian Szabo2 ani în urmă
sunt singuri care au reusit sa imi vanda apartamentul dupa ce am mai dat la vreo 3 agentii inainte... apoi am lucrat cu RECO si am vazut diferenta recomand an Oradea la orice ora respect
Cezara Chelariu
Cezara Chelariu2 ani în urmă
Sunt placut surprinsa de capabilitatile de relationare si gestionare ale broker-ului imobiliar Otilia Soanea. Aceasta este printre acei agenti care doresc sa asculte cerintele unui viitor cumparator. Multumesc mult pentru fluiditatea si sinceritatea ta!
Peres Daniel
Peres Daniel2 ani în urmă
Darius Terebent e un tip super , foarte amabil și eficient , priceput în ceea ce face . După prima întâlnire și vizionare _ din pacate apartamentul era prea mic pentru e voiam noi _ trebuie sa recunosc , am lăsat totul pe seama lui . E un adevărat profesionist , a rezolvat totul în cel mai scurt timp posibil; foarte rapid în a satisface cerințele clienților, a găsit tocmai ceea ce ne trebuia și a venit și cu sfaturi practice.
Sabau Sorin
Sabau Sorin2 ani în urmă
Bună ziua, țin sa I mulțumesc domnului David, consilierul angajat al firmei dumneavoastră și nu în ultimul rand Reco Imobiliare.
La vânzarea unui teren, a dat dovadă de profesionalism și multă răbdare.
Mulțumesc!
Locații recomandate