/Bihor/Agentie imobiliara

ARIA Prestige Boutique*** - Cazare Oradea

Str Evreilor Deportati (fosta Sucevei) nr 99, Oradea 410012, România

ARIA Prestige Boutique*** - Cazare Oradea
Agentie imobiliara
4.9
109 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W2C+F9 Oradea, România
+40 774 041 022
apartmoon.wixsite.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anca
Anca2 ani în urmă
Experiență plăcută, condiții excelente.
Centrul istoric este foarte aproape .
Cristina Ionescu
Cristina Ionescu2 ani în urmă
Locația foarte aproape de piață unirii, parcarea în curtea locației, camera dubla spațioasă, Baia spațioasă dar punctul negativ a fost presiunea apei foarte slaba. Curat. Recomand
Casi Ana
Casi Ana2 ani în urmă
O locatie superba.Apartament foarte curat,modern si placut.Am sa revin mereu la aceiasi locatie de cate ori o sa trec prin Oradea.
Laur Neagu
Laur Neagu3 ani în urmă
Gazda, domnul Sorin, este un exemplu de cum ar trebui sa se prezinte un administrator. Cazarea a fost exact cum ne-a fost descrisă in anunț, foarte curată, aproape de centru. Pe lângă toate acestea, apartamentul in care am stat aveam la dispoziție orice era nevoie, de la gheata, ceai, cafea la masa de călcat, mașina de spălat, uscător de par și rufe, la dispoziția noastră. Cu următoarea ocazie vom reveni. Mulțumim.
Adrian Preda
Adrian Preda3 ani în urmă
Locatie excelenta in care nu iti lipseste nimic sa te simti ca acasa, departe de casa.
Fotografiile sunt actuale si reflecta realitatea. Locatia este dotata inclusiv cu masina de spalat rufe si fier de calcat.
In curte sunt disponibile 4 locuri de parcare iar zona este linistita.
Carmen Anca
Carmen Anca4 ani în urmă
O modalitate de cazare foarte bine gândită, am primit prin SMS codul de deschidere a porții de intrare pentru mașină, cu loc de parcare în curtea pensiunii. Camera este mare, la fel și baia, modern mobilat, cu bun gust.Este redusă la minim interacțiunea cu cei din stafful pensiunii, nu există recepție. Sunt afișate instrucțiuni pentru tot ce ai nevoie , în cameră este un aparat tassimo pentru cafea, sunt și dozele de cafea, zahăr.Camera este dotată cu aer condiționat și cu frigider.
Stelian Constantin Popazu
Stelian Constantin Popazu2 ani în urmă
Condiții super de cazare, pentru o familie cu 2 copii adolescenți. Pozele nu pot descrie curățenia găsită și bunul gust al amenajării apartamentului. Prețul este unul corect pentru condițiile oferite, iar comunicarea cu proprietara foarte bună. Oferă și loc de parcare. Mulțumim
Nicoleta Mavrodin
Nicoleta Mavrodin2 ani în urmă
Totul este la superlativ! Mult bun gust, atenție maximă la detalii, curățenie impecabilă, comunicare perfectă și multă încredere din partea proprietarilor! Felicitări pentru tot! Nota 10!
Locații recomandate