/Arad/Agentie imobiliara

Golden Real Estate

Bulevardul Revoluției 33, Arad 310001, România

Golden Real Estate
Agentie imobiliara
4.8
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58JF+C3 Arad, România
+40 733 679 072
goldenimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Briana Amelia Bojin
Briana Amelia Bojin2 ani în urmă
Numarul 1 este mereu numarul 1.
Eu sunt clientul cu numarul 1, ei sunt agentia numarul 1 din Arad! Profesionisti, amabili, dedicati si simpatici! O echipa pe care te poti baza!
Cata D
Cata D2 ani în urmă
Anterior colaborării cu Golden Real Estate, mai exact cu Ionel Rasinar, eram total împotriva agențiilor de intermediere, spun asta din experiența avuta cu majoritatea agențiilor din Arad, însă pot garanta și recomand oricând (ceea ce am și făcut) prietenilor și nu numai, colaborarea cu Golden Real Estate, mi-au garantat ca îmi vor găsi cumpărător la imobil (apartament) la prețul corect si in timpul cel mai scurt ( aprox. 2 săptămâni), însă ce m-a surprins a fost după încheierea contractului, cand au dat dovada de seriozitate si s-au ținut de cuvânt, adică nu au dispărut din peisaj deși plata a fost făcută, au continuat sa se implice si sa ducă la bun sfârșit tot procesul greoi in relațiile cu bancile si nu am fost nevoit sa fac eu alte deplasări, totul a fost dus la bun sfârșit cu ajutorul lor, echipei Golden Real Estate. Am avut parte de sprijin si consiliere, si chiar ajutor atunci când am întâmpinat unele piedici, ajutor din partea lui Ionel in special, motiv pentru care comisionul plătit l-am considerat întotdeauna ca fiind corect câștigat pentru munca si implicarea lui/lor. Am rămas prieteni si ma bucur de fiecare data când am ocazia sa-i recomand, pentru ca am încredere in ei!
NOTA 10!!!
Marian buga
Marian buga2 ani în urmă
Am avut noroc sa lucrez cu un agent foarte dedicat, Cristi Sala, care nu s-a lasat pana nu mi-a gasit exact ce cautam si in suma de bani de care dispuneam. Profesionalism de la inceput pana la semnarea contractului la notar. Totul s-a rezolvat usor. Si am avut parte si de o surpriza, dupa semnare: cate o sampanie atat pentru mine, cat si pentru vanzator, plus niste promotionale, din partea Golden Real Estate. Multumesc!
Paul Apostol
Paul Apostol2 ani în urmă
Multumesc echipei de incredere Golden Real Estate! Apreciez toata grija pe care ne-o purtati, tranzactiile cu voi pot fi asociate cu relaxarea atunci cand iti citesti cartea preferata, o placere! Atat la achizitii cat si la administrare, va recomand nu doar azi, ci de multi ani de cand ne serviti si ne sunteti alaturi si nu ma indoiesc ca viitorul imi va rezerva aceeasi placuta atitudine din partra voastra @Ionel Rasinar​​ si echipa! Felicitari, le meritati din plin!
Marinela Bulbuc
Marinela Bulbuc2 ani în urmă
O echipa de profesioniști! Am colaborat cu Alexandru Rusanoiu, pe care îl recomand cu mare drag. Un profesionist, echilibrat, operativ, un om deosebit. De multe ori, când dorim sa cumpărăm un imobil, atunci când colaboram cu o firma, suntem sceptici. Acest gând nu l-am avut atunci când am apelat la Alexandru, am facut-o cu încredere și nu o singura data. Va felicit și va doresc sa rămâneți la fel și sa aveți reușite maxime!
Sfat Cosmin
Sfat Cosmin2 ani în urmă
Am achizitionat un apartament in Arad prin colaborare cu aceasta agentie, mai exact cu Daniela Dranau, sunt foarte multumit de colaborare, implicare, solutionare.
Daniela m-a ajutat foarte mult, a organizat foarte bine tot ce a insemnat achizitia, eu nefiind tot timpul in Arad.
Recomand cu multa incredere, .....o dovada de profesionalism si devotare.
Multumes Daniela, mult spor in ceea ce faci.
🤝👍
Ana maria
Ana maria2 ani în urmă
Am colaborat cu aceasta agentie si am ramas placut impresionata, deoarece cu toate ca era o zi de sambata, Daniela Dranau a facut un efort si si-a rupt din timpul ei, pentru dorinta mea. Totul a decurs foarte bine si Daniela s-a ocupat de tot. Recomand cu drag aceasta agentie imobiliara si in special pe Daniela ! 👍Felicitari pentru ceea ce faceti !
Cristina Sicoe
Cristina Sicoe2 ani în urmă
O agentie care se respecta si o nota de plus i-o confera si agentul Rasunoiu Alex care isi face meseria si e dedicat trup si suflet atunci cand isi ia angajamentul in vederea vanzarii unui apartament. Recomand din toata inima Alex Rasunoiu.
Locații recomandate