/Alba/Agentie imobiliara

Ionel Imobiliare

Strada Toporașilor 14, Alba Iulia 510056, România

Ionel Imobiliare
Agentie imobiliara
4.8
129 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
3HF6+QM Alba Iulia, România
+40 745 649 525
casealba.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lidia-Maria Șandru204 zile în urmă
Sunt mulțumită de Agenția Ionel Imobiliare!
Recomand cu încredere. Trebuie să fie transparență din partea cumpărătorului și vânzătorului până la finalizarea tranzacției.
Cu stimă și respect!
Alexandru Bogdan
Alexandru Bogdan2 ani în urmă
Am avut sansa sa cunosc Agentia Imobiliara Ionol,care prin seriozitate,respect pentru clienti si profesionalism, ne-a ajutat sa gasim si sa cumparam casa ce ne-o doream.Trebuie doar sa stiti ce va doriti si apoi sa sunati la aceasta agentie,cu siguranta veti gasi solutia la dorinta dumneavoastra. Multumim IONEL IMOBILIARE,si succes.
Ioan sandru
Ioan sandru2 ani în urmă
Recomand din suflet agenția Ionel Imobiliare din Alba Iulia.
Lucrează meticulos cu clientul, fiindu-i alături din momentul semnării contractului de colaborare până la finalizarea acestuia.
Doresc să întâlnesc în viață, mulți oameni de care să fiu mândru, precum cei de la IONEL IMOBILIARE !
Flori Ous
Flori Ous2 ani în urmă
Servicii de cea mai bună calitate, de un înalt profesionalism!!! Dl Ionel Ioaniciu foarte prompt, amabil, deschis solicitărilor venite din partea noastră, ne-a ajutat să găsim casa şi locul pe care le doream! Îi mulţumim!
Silviu Ebi
Silviu Ebi2 ani în urmă
O agenție foarte serioasa. Oamenii sunt profesioniști in domeniu. Îți oferă mai multe variante, îți asculta propunerile și se ia totul in considerare. Domnul Ionel este receptiv, comunicativ și corect. Nu mă așteptam ca experiența aceasta de cumpărare sa fie atât de ușoară și fără probleme. Mulțumesc domnului Ioaniciu pentru ajutorul acordat și tuturor celor din cadrul agenției Ionel Imobiliare.
Anca Straton
Anca Straton2 ani în urmă
Va recomand cu caldura Ionel Imobiliare, e o echipa de profesionisti desavarsiti. Acopera toata gama de servicii posibile si lucreaza meticulos, incepand cu identificarea nevoii clientului si terminand cu serviciile after-sales. Sunt super multumita, tineti-o tot asa!!
Iulian Lungu
Iulian Lungu2 ani în urmă
Recomand cu încredere această agenție, căutarea unei locuințe a decurs foarte ușor, reușind să găsesc ce mi-am dorit destul de rapid. Transparență și profesionalism pe tot parcursul colaborării.
Oroian Diana
Oroian Diana2 ani în urmă
Servicii la superlativ, profesionalism din partea domnului Ionel , operativ și foarte dedicat in ceea ce face . Multumim pentru tot ajutorul acordat!
GABRIEL OPREA
GABRIEL OPREA2 ani în urmă
Un profesionist desăvârșit, foarte preocupat de detalii, care a facut totul sa fim foarte mulțumiți. Multumim, Ionel Imobiliare!
Locații recomandate