/Vrancea/Agentie de turism

Cazare Lepsa Monte Carlo Pensiuni 3

Lepsa Vrancea, Lepșa 627369, România

Cazare Lepsa Monte Carlo Pensiuni 3
Agentie de turism
2.9
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WHXH+3M Lepșa, România
+40 730 098 309
montecarlodiverti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Georgel Mateas
Georgel Mateas2 ani în urmă
Plăcut , un peisaj frumos dar am avut mici probleme cu wi-fiul care rămânea fără internet
GEORGE CIUBUCCIU
GEORGE CIUBUCCIU2 ani în urmă
Din păcate trebuie sa dai minim 1 stea. Merita - 5 stele.
Vasile Badiu
Vasile Badiu4 ani în urmă
Cea mai nașpa cazare din cate am vizitat.

Ustensile de bucătărie lipsa și cele existente murdare. Prăjitorul ăla de paine zici că e făcut din zombies.

Usi care nu se închid, dulapuri cu găuri. Nu recomand iarna.

Trebuie renovat masiv. Merge pentru o ieșire de liceeni fara pretenții și cam atât.
Radu-Octavian Paun
Radu-Octavian Paun5 ani în urmă
Conditii mediocre, curatenie indoielnica, mobila de proasta calitate. Am fost un grup mai mare in mini vacanta de 1 decembrie, am gasit pensiunea neincalzita, caloriferele nu mergeau (a trebuit sa le aerisim noi), in unele camere nu mergea apa, unele camere nu au ferestre. In ultima seara nu a mai curs apa in toata pensiunea iar dupa ce ne-a amagit ca se rezolva proprietarul nu a mai raspuns la telefon. CLAR A FI EVITATA ACEASTA PENSIUNE!!!
Liviu Doia
Liviu Doia5 ani în urmă
Dezamagire totala. Camerele nu au usile intregi, fara apa rece si calda, mizerie, fara caldura. Proprietarul nu a mai raspuns la telefon din momentul in care si-a primit banii.
Marian George Porumbel
Marian George Porumbel6 ani în urmă
Peisaj superb , conditiie de cazare sunt in regulă,camerele sunt curate, bucătăria este utilata,dar civilizația lasă de dorit! Daca va doriti relaxare si liniste, nu o veti gasi la pensiunea Monte Carlo si asta nu din cauza proprietarilor. In perioada sejurului nostru ( 14-18 august 2017), turistii care s-au cazat pe rand, nu au părăsit curtea vilei. Doar grătare, băutură, manele ascultate cu volumul dat la maxim si gunoaie lăsate in urmă. Pur si simplu nu aveai unde sa te relaxezi dupa o zi pe munte. Din pacate, asta inteleg unii turisti prin mersul la munte, in condițiile în care mulți aveau si copiii cu ei.
Alexandra Gheorghe
Alexandra Gheorghe7 ani în urmă
Deloc placut! Am fost cazati in vila veche, in curte mai existand o vila noua. Foarte multa mizarie, iar cladirea se dezintegreaza! In camera 2 (etaj) a curs apa prin tavan de la baia de la mansarda, impreuna cu bacatele de tavan. Mobilierul pare nou, dar nu e nimic intreg (lipsesc manere, sunt dezlipite pe la imbinari), aplicele nu cred sa fi fost curatate de ani (erau pline de muste moarte), becuri putine si slabe, scaunele si canapeaua din living erau rupte si subrede, masa foarte zgariata. Scarile de acces spre etaj si mansarda sunt foarte abrupte si cu trepte inguste, iar cele spre etaj au trepte care flambeaza si balanseaza. Tamplaria este de termopan, dar usile (mai ales cele spre balcoane) nu sunt etanse (poti baga mana intre usa si toc). Camera de la parter (1) are baia pe hol, cu acces din living, geamul acesteia da spre centrala termica (pe lemne), astfel ca miroase a fum, iar usa este defecta. Lenjeriile de pat sunt vechi, rupte, nu foarte curate, lipsesc sapunurile (inclusiv de wc). Baile sunt mici, au cazi care nu sunt centrate bine pe picioare si nu au nici silicon la imbinarile cu peretii, astfel incat se face multa apa in baie. Bucataria este slab utilata. NU RECOMAND aceasta cazare!
Ada chirita
Ada chirita2 ani în urmă
Becuri nefunctionale, clante si usi rupte, mucegai, curge apa din tavan, miros foarte neplacut(a mucegai). Mi-a placut doar semineul de la parter, restul total neplacut
Locații recomandate