/Timis/Agentie de turism

Paralela 45 Turism

Strada Episcop Augustin Pacha 6, Timișoara, România

Paralela 45 Turism
Agentie de turism
3.8
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64H+MX Timișoara, România
+40 256 221 025
paralela45.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Farkas Andrei Zoltan
Farkas Andrei Zoltan2 ani în urmă
Oameni fara rabdare sau omenie, de la o simpla rugaminte sa ma astepte 10 minunte peste program, trebuia sa ma inlocuiasca o colega sa pot pleca din timpul serviciului (am fost anuntat
la vineri la 17:15 ca trebuie sa vin sa imi ridic banii pe un charter anulat, in conditiile in care in Unirii iti ia 20 de min sa gasesti parcare), am ajuns sa fiu amenintat ca o sa fiu dat in judecata ca m-au inregistrat pe caseta ca nu stiu ce am spus... schizofrenie si lipsa maxima de etica din partea "șefei".
Nu prea las comentarii negative de fel dar in cazul asta nu se putea sa nu scriu ceva... succes!
Kadir Olhon
Kadir Olhon2 ani în urmă
Una din cele mai nesimtite companii. Se apuca sa dea in judecata adolescenti pentru o recenzie negativa
Rusine sa va fie
Marius Magdici
Marius Magdici2 ani în urmă
Firma mincinoasă.
Faci rezervarea pe site și vrei să plătești in agenție. Ei spun că nu poți plăti in agenție că nu au comanda de la Online siteul lor. Și spun că au modificat preturile cu +200E. Nu recomand nici dușmanilor. Dacă așa se întâmplă cu rezervarea oare ce pățeam la hotel. Rușine 🤕😣. Am sunat in fiecare zi lucrătoare din ziua rezervării pentru plata. Mincinosiiiiiii.
Tiberiu Naimaer
Tiberiu Naimaer3 ani în urmă
Am rezervat o excursie în data de 23.04.2021 în Turcia, de mai mult de 15 zile încercăm sa reprogramam sau sa primim banii înapoi deoarece Turcia a întrat în zona galbena și va trebuii sa stam când ne întoarcem 10 zile în carantina,
(totalul cam 20 de zile inainte de plecare) am cerut asta nu în ultima zi.
Răspunsul a fost ca statul roman este de vina.
Lucian Fanaru
Lucian Fanaru5 ani în urmă
Referitor la sejurul in Ischia.
Pentru ca ati facut referire la persoana mea ca fiind cel care a alarmat pe cele zece persoane din grup ca nu suntem pe ferryboat-ul corect deoarece nu am inteles anuntul facut la statia ferryboat-ului, tin sa va informez ca nu numai ca nu am inteles corect anuntul, dar nici nu l-am auzit. Reprosul meu a fost catre ghida reprezentanta d-voastra din Sorrento, dupa ce ne-am intalnit in Napoli, ca situatia creata in legatura cu ferryboat-ul s-a datorat inexistentei comunicarii cu grupul. Un e-mail trimis la receptia hotelului nu inseamna ca ne-a fost transmis si noua!
Dezaprob acuzatiile facute fara sa cunoasteti realitatea, bazandu-va numai pe referatul facut de angajata d-voastra.
Rodica Fanaru
Rodica Fanaru5 ani în urmă
Am petrecut un sejur de 7 zile in Insula Ischia, Italia. Desi am plecat ca grup de prieteni, agentia nu s-a ocupat sa transmita acest lucru la Hotel Vila Tereza, unde am fost cazati alandala, la etaje diferite, corpuri de cladire diferite si mutati dupa doua zile in alta camera, pe motiv ca acea camera era rezervata de altcineva. Mentionez ca noi am achitat prima transa de bani pentru acest sejur inca din ianuarie, 2018. Ghidul reprezentat al agentiei, cu sediul in Sorento, ne-a neglijat complet, nu a comunicat eficient( in sensul ca ne-a cerut sa o cautam pe WhatsApp, prin mesaje la care raspundea cu mare intarziere) si la plecare a transmis hotelului un mail cum ca vom fi preluati de un sofer care ne va duce in portul Ischia si ne va imbarca fara alte lamuriri .Efectiv ne-a tratat ca si pe niste oi, care trebuiau transbordate dintr-o parte in alta, fara explicatii- fapt cre a generat neintelegeri.Parerea mea este ca agentia a dat dovada de lipsa de profesionalism si dezinteres fata de clientii ei.
Rodica Miclaus
Rodica Miclaus2 ani în urmă
Am făcut o solicitare in 19.07.2020 și nu am primit niciun răspuns până în 7.09.2020 când am fost sunata de una din angajate. Discuția a fost de toată jena, nimic concret. Mai mult, la ora 17.30 angajata mi-a transmis că "are programare la dentist".
Programul agenției se termină la ora 18.
NEPROFESIONALISM ,NESIMȚIRE ȘI NEPĂSARE
Mirela Cosariu
Mirela Cosariu2 ani în urmă
NU RECOMAND! Angajata Paralela45 din Timisoara Alma Novacescu înregistrează ilegal si pe ascuns clientii fără a le cere acordul, instigă la violență paza asupra oamenilor veniți sa-ti recupereze banii pe excursii neonorate!!! Mare grija cand treceți pragul acestei agentii din Timisoara!
Locații recomandate