/Sibiu/Agentie de turism

Villa Santa Maria

Strada Livezii 43, Sibiu 550042, România

Villa Santa Maria
Agentie de turism
4.7
292 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4R8+CW Sibiu, România
+40 743 224 451
pensiunesibiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Edith Uncu
Edith Uncu2 ani în urmă
Pentru noi (familie cu 2 copii) cazarea (am prins și loc de parcare), camera, atmosfera s-au potrivit mănușă. Curățenie exemplară, cameră mare, spațioasă, cu spațiu la etaj separat unde au dormit copiii :), decorațiuni interesante, atmosferă destinsă, plină de un soare care a refuzat să se arate în week-end-ul nostru la Sibiu, pe care l-am găsit însă în interior. Mic dejun delicios orchestrat de o doamnă foarte amabilă! Prețul corect care reflectă condițiile oferite, totul superlativ. Mulțumim Simone, Radu, Bobby, Akasha!
Kirita adrian
Kirita adrian2 ani în urmă
Camere curate.Baie spatioasă si modernă iar personalul este foarte ospitalier.Sala de mese este foarte incăpătoare,oaspetii putând efectua diferite activitati in orice moment al zilei.Cu siguranta ne vom reîntoarce!
Ioana Petrescu
Ioana Petrescu2 ani în urmă
+: camera mare, curata, călduroasa
Baie spatioasa, curata,
Personal extrem de amabil si saritor,
Mic dejun variat si gustos
-: am nimerit o camera foarte intunecoasa cu o singura fereastra cu geam mat, cu o priveliste dezolanta ( niste acoperisuri si probabil curtea vecinilor)
Viorel Osan
Viorel Osan2 ani în urmă
Foarte frumoasa locatia, camere spatioase, servicii de calitate, gazda primitoare ,mic de jun inclus. Toata pensiunea este o mini galerie de arta fotografica si pictura, cultura. Foarte primitoare
Osan Firuta
Osan Firuta2 ani în urmă
Minunat! Gazda exceptionala! Loc cu poveste. Camere spatioase! Totul la superlativ!
Liviu Pascariu
Liviu Pascariu2 ani în urmă
Nu stiu daca sunt asa de multe lucruri de zis, nu a fost ceva special ca sa se diferentieze de alte pensiuni / vile / cazari. Nu a fost rau dar nici nu a excelat. Niste informatii utile ce vi le pot oferi este ca receptionerul nu vorbeste romana, parcarea se poate face in curtea interioara, si sa nu va speriati de cățel, nu musca.
Pretul este putin cam maricel dar nu te rupe la buzunar.
SerKo-TV
SerKo-TV2 ani în urmă
Foarte faina vila. O atmosfera de nedescris. Recomand
Vlad Bordea
Vlad Bordea2 ani în urmă
Recomand cu mare drag. Gazde foarte primitoare, am stat in camera de familie, noi am fost 2 Adulți cu 2 copii. Camera mare spațioasă pe 2 niveluri. Jos baie cu dus și pat matrimonial, la etaj o canapea extensibila mare. Mic dejun copios. Totul perfect! Mulțumim Simona.
Locații recomandate