/Satu mare/Agentie de turism

Janosi Trans

Bulevardul Cloșca nr.60, Satu Mare 447230, România

Janosi Trans
Agentie de turism
4.2
166 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVH9+CR Satu Mare, România
+40 261 758 620
janositrans.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 7–18
Scrie o recenzie
Victor Pop
Victor Pop4 ani în urmă
Cea mai buna firma de transport. Am calatorit foarte mult in ultimii 2 ani la aeroportul din Budapesta cu Janosi.
Recomand cu cea mai mare incredere.

Organizare exceptionala. De multe ori intarzie zborurile de noapte mai ales cel din Madrid cu care zbor si eu .Am vazut ce se intampla in aceste situatii. Soferii au incercat sa gaseasca solutia optima pentru toti si ca multumire sa vedeti ce sa intamplat.
Unul dintre cei care a ajuns la timp a zis ca el nu va asteapta si face reclamatie la protecia consumatorului in cazul in care cursa nu va porni la timp. Din greseala am auzit si conersatia cu doamna a carui zbor inca nici nu a pornit care zicea ca va proceda la fel cu protectia consumatorului daca soferul nu asteapta.
Find cu mai multe masini soferii au reusit sa se organizeze incat pana la uram toti au putut sa plece la timp mai putin o persoana. M-am oferit sa raman eu inca 2 ore sa nu lasam doamna cu cei doi copii acolo (copii de 30 si 34 ani dala telefon sa plans de parca ar avea 2-3 ani)
Era o cursa placuta.
Pop edina
Pop edina4 ani în urmă
Nu recomand ! Utilizati alte companii!
Șoferi nepoliticosi, aroganți! Mi s-a promis coborâre la Lebăda, si cand am ajuns in centru, mi-au batut in geam, mi-au făcut semn să cobor acolo ca nu se mai trece podul deoarece se grăbesc la BM. Si acolo m-au lăsat cu 4 bagaje in drum, la ora 22
30. Cand le-am spus că a fost ultima oară când am călătorit cu ei , raspunsul a fost : "Puteți să sunați la firma pt plângeri".
Chiar nu recomand sa mergeți cu ei ! Sunt alte companii mai mari si mai fiabile in SM, folositi serviciile lor , daca doriti sa fiti tratati cum trebuie!
Ruben Ciorba
Ruben Ciorba4 ani în urmă
Epic. Platit un drum tur retur pentru o iesire cu prietenii, la retur or mai gasit si pe alții de luat. Macar sa ne fi zis de dimineață sa stim cum sa ne organizam cu timpul. Am stat ~ moca, deoarece trebuia sa luam celelalte persoane. Am stat la pescuit. Nu recomand deloc!
Soferii, in schimb, sunt politicoși. Cel putin cei cu care am fost noi.
M-am răzgândit. Nu stiu acorda prioritate la ciclisti.
Peter S
Peter S4 ani în urmă
Bud-sm, la telefon mi-au zis ca plecam la 00. Am plecat pe la 01.haos.
Dezorganizare.nu te informeaza de nimic,stai ca prostul la terminal la iesiri.apare soferu, care zice ca mai stam un pic......plecam spre duba, au inceput soferii sa se certe,l-au uitat pe x in aeroport... oprim in benzinarie, nu zice soferul cat stam.ne ia banii dispare....a trecut inca o ora....am ajuns la 8 in SM, am pornit la 01 ora...bataie de joc...nu mai apelam la 'serviciile' voastre
Adrian Petrea
Adrian Petrea4 ani în urmă
Lipsa totala de respect, neprofesionalism.
Am inchiriat microbuz-ul pentru o cursa speciala si la retur au mai bagat oameni in masina pentru un profit marit.
Samir Mihai
Samir Mihai4 ani în urmă
Cei mai buni din Satu Mare. Corect si profesionisti.
The best in Satu Mare. True, fair and great quality.
Lorena Tomoiagă
Lorena Tomoiagă5 ani în urmă
Am nimerit un sofer execrabil, vorbeste extrem de urât cu călătorii și conducea cu prea mare viteză pe anumite zone. Citez: să vă puneți centurile (pe care oricum le-am fi purtat) și în spate că dacă facem accident eu nu plătesc pentru voi.
Varga Adam
Varga Adam5 ani în urmă
Firma OK. Mie imi place ca in satu mare te ia de la adresa si cand ajungi inapoi in satu mare te duce la adresa. Macar nu trebuie sa te asteapta nimeni la autogara.
Locații recomandate