/Mures/Agentie de turism

Christian Tour Târgu Mureş

Strada Gheorghe Doja 243, Târgu Mureș 540236, România

Christian Tour Târgu Mureş
Agentie de turism
3.4
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GG55+P9 Târgu Mureș, România
+40 365 100 102
christiantour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sabadean Camelia
Sabadean Camelia2 ani în urmă
Ancutza Dumitru
Ancutza Dumitru2 ani în urmă
Ca și firma, am fost foarte mulțumiți de oferta lor când am fost cu ei. Dar ca și angajate din Promenada Mall Târgu Mureș, DEZASTRU! Am fost săptămâna trecută sa vedem o oferta, a închis la 17:45. Ok greșeala noastră într-adevăr am ajuns târziu. Astăzi în jurul orei 13, aveau anunț "10min pauza pt mâncare". Bun, pofta buna nici o problema. Ne întoarcem după 20 min, aceeași treaba, pauza. Mergem mâncăm și noi, ne întoarcem după o ora. Același anunț, 10 min pauza. Intru sictirita deja înăuntru, le spun ce vreau, răspund : nu se poate ca avem pe unu la interviu. Într-adevăr era un băiat la interviu, fain îl învață din start sa refuze clienții. Erau 2 fete, se întrebau dacă poate prelua cealaltă, dădeau din umeri. Întreb din nou : da sau nu? Se poate sa ne serviți? Ele : pai nu ca avem la interviu. Asta înseamnă să te doară la basca de clienți, probabil fiind pe salar fix, ziua trece banu vine. Am găsit între timp o agenție la celalalt Mall, băiatul super amabil, în câteva minute a rezolvat problema, a trimis pe mail sa avem timp sa studiem pt mai multe tari. Christian tour, din cauza angajatelor amețite, ați pierdut astăzi 7 clienți. Știu, aveți destui, cui ii mai pasa plus minus câțiva :)
Oana moldovan
Oana moldovan2 ani în urmă
Servire impecabila, liniște, mâncare buna
Viorica Demeny
Viorica Demeny2 ani în urmă
A închis la ora 17, cu pretextul 10 min pauza și nu a mai deschis pana la ora 18:00.
Lucian Blaga
Lucian Blaga4 ani în urmă
Am rezervat un concediu cu ei de 1500 de euro si in ziua zborului nu am putut calatori deoarece pasaportul copilului expira in 2 luni de la intoarcere si aparent nu poti parasi tara daca nu are 6 luni valabilitate. Am inteles ca a fost greseala mea deoarece trebuia sa stiu. Nu am putut recupera de la ei nici macar un cent inapoi. Nu mi-au oferit nici macar un discount la alt concediu ca semn de recunostinta ca familia noastra calatoreste cu ei de ani de zile. Rusine sa va fie! Asa agentie mare si va bateti joc de clienti fideli! Sa fiti siguri ca nu voi mai calatori cu voi, si recomandarile mele vor fi pe masura de acum incolo!
Tensi Lapadat
Tensi Lapadat5 ani în urmă
Ocoliti aceasta companie, platesti ceva - primesti altceva si mai esti tratat cu dispret - le trebuie o luna ( 30 de zile ) sa raspunda la un mail cu o sesizare. Intr-un cuvant - Neseriosi
Bogdan Nicoara (COMPERUR)
Bogdan Nicoara (COMPERUR)2 ani în urmă
Fooarte multumita de amabilitatea reprezentantei agentiei.
Claudiu Claudiu
Claudiu Claudiu2 ani în urmă
Țepari!
Locații recomandate