/Mehedinti/Agentie de turism

Casa Palos Orsova

Strada Graţca 164, Orșova 225200, România

Casa Palos Orsova
Agentie de turism
4.2
91 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MCX3+87 Orșova, România
+40 740 242 416
cazareorsova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ochis
Ochis2 ani în urmă
Foarte frumos si curat, gazdele foarte primitoare si atente ca totul sa fie perfect. Atat privelistea deosebita si accesul la Dunare, cat si cazarea ne-au determinat sa revenim. Recomand!
Damira Cora
Damira Cora4 ani în urmă
Locatia este superba! Pacat ca nu este asfaltat pana acolo...
Domnul administrator al complexului este o gazda primitoare. Ne-a intampinat cu un paharel de tuica si ne-a si da sfaturi legate de o barca rapida cu care sa facem croaziera pe Dunare. De asemenea ne-a recomandat sa mergem la sarbi pentru a lua masa si nu am regretat.
Am avut casuta amplasata cel mai sus, cu o vedere frumoasa spre Dunare. Acolo nu ajunge Wi-fi...
Ne-a placut si pontonul, poti face plaja sau te poti relaxa seara acolo.
Aura Herlea Constantinescu
Aura Herlea Constantinescu4 ani în urmă
Locul este superb, linistit, iesire la Dunare direct pe plaja plus ponton cu sezlonguri. Casutele sunt amplasate etajat, ai tot ce iti trebuie in camera (daca nu esti vreun pretentios, bineinteles, sa te impiedici de faptul ca televizorul este mic si vechi; dar cine vine sa se uite la tv, hai sa fim seriosi!). Terase in aer liber, unde poti lua masa privind Dunarea si malul sarbesc. Bucatarie dotata cu tot ce tb si gratar in aer liber, cu lemne cu tot. Gazda super amabila si prietenoasa. Singura problema tine de primarie, drumul de acces e neasfaltat, iar cu autocare mari este exclus sa ajungi. In rest, totul foarte ok!
Ramona Cristina Szabo
Ramona Cristina Szabo2 ani în urmă
Locatie superba pe malul Dunarii, cu ponton pentru plaja si posibilitate de innot. Casutele curate, baie proprie mare. Gazdele primitoare si saritoare, ne-au rezolvat orice solicitare, inclusiv plimbare cu barca, cumparere peste proaspat pe care l-am gatit acolo. Loc pentru gratar super amenajat. Totul aranjat frumos, cu gust, flori multe. Recomand.
Plesoiu Petrica Alin
Plesoiu Petrica Alin2 ani în urmă
Rezervare efectuata prin telefon de pe turistinfo, un preț la telefon, alt preț la locație, cu 20 lei mai mult.
Gazda amabila.
Căsuțele sunt ok, priveliște frumoasă, dar pe timp de zi în interiorul căsuțelor este foarte cald - nu este pentru pretențioși.
Cca 1 km de drum pana la locație este foarte rău, dacă cu răbdare și atenție se poate ajunge.
Ciprian Alexandru
Ciprian Alexandru2 ani în urmă
Vedere minunata din casuta, spre Dunare si malul Sarbesc. Conditiile din cabanuta sunt acceptabile spre slabute. Si speram sa nu prindeti si voi un grup de petrecareti, care sa urle toata noaptea.

Wonderful view from the house, towards the Danube and the Serbian shore. The conditions in the cottage are acceptable to poor. And we hope you don't catch a group of partygoers screaming all night.
Vali Marin
Vali Marin2 ani în urmă
Un loc în care m-aș întoarce mereu cu drag! Gazda foarte amabila, căsuțele curate, bucătăria dotata cu tot ce trebuie, pontonul pe care am stat pana târziu în noapte și nu în ultimul rand, priveliștea de vis! A fost o vacanta minunata! Mulțumim!
Matilda Pirvu
Matilda Pirvu2 ani în urmă
150 pe noapte dar condiții nu sunt.in camera nu poți dormi de caldura iar când te plângi pe banii tai ridica din umeri.noi am mers pe recomandarea prietenilor dar clar nu as mai repeta vizita acolo.pt cei pasionați de pescuit,să stea doar pe ponton este bine dar pt grup de familie cu copii nu recomand.este la periferie/pădure dacă îi pot spune așa.
Locații recomandate