/Ilfov/Agentie de turism

Agentia Fly4Travel Romania

Strada Polonă 22, Otopeni 075100, România

Agentia Fly4Travel Romania
Agentie de turism
4.6
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G3WG+JF Otopeni, România
+40 799 000 555
fly4travel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dany dany
Dany dany2 ani în urmă
Ne au oferit suportul pentru o vacanță perfectă. Vă mulțumim
Ida Beciu
Ida Beciu3 ani în urmă
Recomand cu incredere agentia Fly4Travel. Ei sunt cei care ne-au organizat vacanta in Punta cana si a fost absolut minunat. Biletele de avion, hotelul, transferul de la aeroport a fost organizat excelent si nu am intampinat absolut nici o problema.
Cu siguranta voi mai apela la serviciile lor si in viitor.

I highly recommend Fly4Travel. They organized our holiday to Punta Cana and everything was absolutely amazing. We didn't experience any issue when it comes to plane tickets, hotel and airport transfer.
For sure we are going to book other trips with them in the future.
Balasescu Raluca
Balasescu Raluca4 ani în urmă
Cea mai frumoasa experienta! Recomand cu incredere! Totul este foarte bine organizat, orice detaliu bine pus la punct! Am beneficiat de foarte multe sfaturi utile din partea agentiei, care ne-au usurat calatoria si sejurul! Multumim mult pentru tot!
Iulia
Iulia4 ani în urmă
Dubaiul a fost minunat cu ei. Daniel a fost extern de răbdător cu mine, deși am pus 1000 de întrebări înainte de plecare. Recomand agenția cu toată încrederea, iar eu, cu siguranță voi mai apela la ei pentru următoarele vacante. Mulțumesc!!!!
Iosif Razvan
Iosif Razvan5 ani în urmă
Foarte serioși si prompți! Am avut o vacanta perfecta!
Cristian Munteanu
Cristian Munteanu2 ani în urmă
Personal excelent si serviabil pana s-a achitat concediul. Am avut o problema legata de zborul de intoarcere mai precis o cerinta a companiei aeriene, de care nu am stiut si nici agentia nu mi-a spus de la inceput cu toqte ca era o cerinta implementata de 6 luni. I -am rugat sa ma ajute.....si bineinteles ca au fost extrem de sictiriti si m-au trimis sa citesc conditiile pe siteul companiei. Pacat, ca inceputul a fost excelent.
Valeriu Iordache
Valeriu Iordache2 ani în urmă
O agentie excelenta. Oameni profesionisti. Am avut o colaborare foarte buna pentru un sejur in Maldive. Oferta a fost exact ce ne doream, iar discutiile au fost doar prin mail si telefonic cu dl Tabara, perfect pentru aceste vremuri. Felicitari!!
Corina Ionescu
Corina Ionescu2 ani în urmă
Am cerut o oferta , am fost contactati , dl Daniel a fost comunicativ si au avut grija sa ne informeze in legatura cu toate detaliile. Sejurul a fost de vis, recomand cu drag Fly4trevelro!
Locații recomandate