/Iasi/Agentie de turism

ROMFOUR

Strada Străpungere Silvestru, Nr.16, Bl. T1B, Tronson 5, Parter, Iași, România

ROMFOUR
Agentie de turism
3.5
282 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H99+63 Iași, România
+40 747 066 988
romfour.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Kamaz 92
Kamaz 922 ani în urmă
Orice transport dar nu ei , au pretenții pe banii tai , parcurgi 29 de ore până în Olanda și aștepți alte două ore să vina microbuzele sa va duca la destinație! Crucea fie a voastră ! 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Magdalena Sasu
Magdalena Sasu2 ani în urmă
Este cea mai proasta firma de transport cu care am călătorit dinspre Germania!!Proasta organizare, lipsa de respect, autocare rustice( fara toaleta, fara internet) ....sunt sub orice nivel!Soferij ...obraznici, lipsiti de respect!Nu recomand nici macar celor mai mari dusmani....
Ion Ghinescu
Ion Ghinescu2 ani în urmă
Foarte nepoliticosi, chiar agresivi când e vorba sa obții explicații despre expediere colet. Oameni care nu au de a face nimic cu relația serviciu-client. Nu recomand nimănui. Foarte dezamăgit.
Xander vanMae
Xander vanMae2 ani în urmă
Niște pișați , atitudine golănească , dezorganizați și au aere de șefi , constant au spus ca cine nu cooperează va fii dat jos din mașina , după 30 de ore de drum si vreo 3 schimburi am uitat un bagaj in autobuz , șoferul a fost sesizat in 5 minute de la schimb și pachetul și azi e dispărut , ideea e ca ca ei au făcut manevra , toți sunt pe aceiași mâna , dar nu e problema ca o sa fac toate demersurile sa fie dați afara acei șoferi !
Bogdan Popovici
Bogdan Popovici2 ani în urmă
O companie de tot CACATUL!
Asteptam un colet din Romania INSPRE UK de 9 ZILE! In sfarsit ma suna soferul sa imi zica ca defapt eu trebuie sa ma duc in alt oras la 30 de mile sa ma intalnesc cu el ca nu are cum sa ajunga la mine in oras ! Fie treaca mearga ma sui in masina si pornesc spre el …. dupa 1 ora de condus ma suna iara soferul sa ma minta ca acuma I s-a stricat planetara si trebuie sa ma duc mai departe alte 30 de mile dupa colet daca nu se trimite inapoi in Romania!
Cea mai proasta experienta din cu o firma de curierat! Am incercat sa ii sun pe toate numerele de pe website bineinteles toate fiind INDISPONIBILE!

FERITI-VA DE ACEASTA COMPANIE! Umbla cu minciuni si magarii de doi lei cum le plac romanasilor!
Iulia Anghel
Iulia Anghel2 ani în urmă
Să fiți atenți că se fura din colete. Culmea e că au furat o cutie cu cadou de la sora mea. In ea era 6 sticle de cosmetice pt par și le au furat pe toate.
Beatrice Corina Ungureanu
Beatrice Corina Ungureanu2 ani în urmă
Am trimis colete, doamnele de la dispecerat și șoferii sunt foarte amabili.Pachetele au ajuns la timp în stare bună,sunt serioși.
Mulțumesc 😀
Razvan Lupu
Razvan Lupu2 ani în urmă
Am trimis un pachet in Italia din care o geanta și o sacoșă, probabil le au aruncat prin remorca pachetele deoarece au ajuns la destinație rupte, stricate!!!
Locații recomandate