/Iasi/Agentie de turism

Teisa Travel

Vama Veche, Clădirea, Strada Gării 22, Iași 700091, România

Teisa Travel
Agentie de turism
4.1
85 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8C+Q3 Iași, România
+40 752 323 130
teisa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Vasi Tudy
Vasi Tudy2 ani în urmă
Nu inteleg de ce continuati sa transportati calatorii in microbuze avand in vedere ca drumul Iasi Bucuresti este foarte lung, ar fi necesar un autocar. De fiecare data plecam mai tarziu decat e cazul. Singurul lucru care va salveaza este amabilitatea soferilor.
Bogdan Pintilie
Bogdan Pintilie2 ani în urmă
Cel mai bun sofer (30.12.2021) , muzica buna, cursa de noapte de la roman pana la otopeni. Recomand teisa oricand !
Marian Sandu
Marian Sandu2 ani în urmă
Nu sunt buni de nimic, plătiți degeaba biletele online, Vă lasă pe drumuri dacă aveți mici întârzâieri!!
Ioana Atitienei
Ioana Atitienei2 ani în urmă
Am ajuns mai repede la destinație decât ne așteptam. Șoferii sunt profesioniști și foarte atenți, iar autocarele sunt foarte curate. Recomand.
Florin
Florin2 ani în urmă
Am calatorit cu ei de mai multe ori. Am fost multumit. Intr-o noapte s-a stricat autobuzul dar ne-au transferat repede intr-un autobuz Massaro.
Viorica Anca
Viorica Anca2 ani în urmă
Domnilor ati uitat sa mai treceți pe la Roman, foarte inteligenti sunteți ati inchis si telefoanele ! Nu recomand acest mijloc de transport, de apr.o ora stam si asteptam in autogara. 😬
Mihai P
Mihai P5 ani în urmă
Am calatorit cu aceasta companie de la Iasi la Otopeni , experienta mea cu aceasta companie a fost destul de ok. Plecarea a fost la ora fixata 8 dimineata cu un microbuz curat ,aer conditionat, foarte ok, soferul respectuos , imbracat adecvat si fara figuri an cap , fara vorbit cu telefonu la ureche si cu un condus fara depasiri riscante ..etc. Pe la 12,30 un popas de 30 min si am ajuns la Otopeni an jur de 15,20 ptr. ca am prins aglomeratie pe centura Bucurestilui. In general a fost destul de ok.
Vasile Burlacu
Vasile Burlacu2 ani în urmă
Se pleacă cu întârziere de 40 de minute așteptăm 15 oameni pe unul care vine f târziu. Urat nici n-am coborât bine din avion ca deja vreau sa ma întorc.
Locații recomandate