/Iasi/Agentie de turism

Atlassib Iasi Gara

Autogara de Vest, Șoseaua Moara de Foc 9, Iași 707410, România

Atlassib Iasi Gara
Agentie de turism
3.1
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HF4+72 Iași, România
+40 745 341 521
atlassib.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ginny Gin
Ginny Gin4 ani în urmă
As da 0 stele pt aceasta firma daca s-ar putea. Programul nu se respecta, nu primesti mesaj si nici nu te suna nimeni cand primesti coletul. Nr de telefon nu coincide, nu raspunde nimeni la telefon si angajati foarte nepoliticosi (intri, spui buna ziua, se uita la tine și nu raspunde). O firma de toata rusinea.
Simina CÎRLAN
Simina CÎRLAN4 ani în urmă
Am vrut sa trimit un pachet si mi s-a dat un nr de tel de la Atlassib Canta, dar mi s-a sugerat ca sun degeaba ca nu imi raspunde nimeni. Atunci nu inteleg de ce mi-a fost dat nr de tel de la cei din Canta?
Laura Elena
Laura Elena5 ani în urmă
Neseriozitatea e la ea acasa cu ATLASSIB😠😡
Cu bilet dus-intors achiziționat, relativ ok la dus si la intors pur si simplu abandonați în autogara din Bacău!!!!!! Bunica mea , în vârstă de 81 ani impreuna cu alti 3 bărbați au fost lăsați în voia sorții în autogara fara ca nimeni sa le spuna Ceva!!! Acest lucru s a intamplat azi la ora 20.15 , venea din Munchen !
Concluzia: este o poarta deschisă spre țepe, bătaie de joc si neseriozitate ....dar cu banii luati! Apelați cu încrede la serviciile acestei fime!!!!!
Nici o * nu meritati !!! Doar asa am putut să vă las o recenzie!!!!!!!😡😡😡😡😠😠😠😠
Culita Filote
Culita Filote2 ani în urmă
Pe ruta Iasi Germania , a trebuit sa mergem din Iași pana in Sibiu cu un autocar Iasi Italia , de la Sibiu urmând a fi preluați de către altul spre Germania . Nu stiu cat este de normal ca un autocar plin sa stea la -10 grade o ora așteptând , fără ca nimeni sa ofere vreo informatie , asta ca pana la urma de fapt sa ne urcam in acelasi autocar pana la Arad si acolo sa fim preluați! Evident cand iti iei biletul nu iti spune nimeni aceste informatii , pe langa tiparirea gresita a biletului , nefiind trecuta corect pe bilet ora de plecare . Neprofesionalism total pe banii nostri !
Este prima oară când incerc aceasta firma , va fi si ultima !
Raluca Ghintuiala
Raluca Ghintuiala2 ani în urmă
Groaznic! Nu te anunta in nici un fel când ajunge coletul, raspund cu greu la telefon si cand o fac, nici o informatie nu este corecta. Ba pleaca transportul joi, ba miercuri, ba ajunge la destinație sâmbătă, ba a trecut deja pe acolo cu o zi înainte, ba vino si ia-ti coletul de la sediu maine, ba noi maine nu lucram! Nu recomand nimănui această companie!
Laurentiu-Constantin Leonte
Laurentiu-Constantin Leonte2 ani în urmă
Dotări minime pentru servicii poștale.
Raluca Leonte
Raluca Leonte2 ani în urmă
Am sunat la sediul din Iasi pentru informații și mi a răspuns o doamna foarte impertinenta care nici nu știe prea bine ce servicii aveti de oferit și ce orașe deserviti. Nu cred ca e o cerința f mare sa mi se răspundă măcar la buna ziua . Felicitări pentru profesionalism!
Andreea-Larisa Andrici
Andreea-Larisa Andrici2 ani în urmă
Total neprofesionalisti!
Nu știu să comunice cu clienții. Nu recomand nimănui serviciile lor, fie ele de transport persoane sau colete. Nu ar trebui să existați pe piață!
Locații recomandate