/Iasi/Agentie de turism

Trans Polosam

Străpungerea Silvestru, Iași, România

Trans Polosam
Agentie de turism
2.9
205 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5H8C+M7 Iași, România
+40 742 033 201
polosam.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adina202 zile în urmă
Deși am avut rezervare nu voia șoferul sa ma ia , spunând ca nu am vb cu el si ca nu am rezervare , norocul meu ca am avut mesajul cu programarea apoi ca nu îmi ia bagajul spunandu mi ca e prea mare și ca este autobuz de carat oameni ,nu bagaje , șoferul groaznic , este prima și ultima oara când voi mai apela la aceasta firma de transport. Loc de bagaje nu era pt ca șoferul și a cumpărat de la Lunca Calnicului 4 saci de cartofi .
Diana Stancu
Diana Stancu2 ani în urmă
Desi am facut rezervare nu am avut loc in autocar!!! A trebuit sa stau in picioare pentru zeci de kilometri. In plus o intrare a fost ocupata in totalitate de saci si pachete. Soferul dezorientat, recalcitrant si mai ales nerespectuos fata de pasageri. NU RECOMAND! Ruta Sibiu-Iasi.
Shibe Gamer
Shibe Gamer2 ani în urmă
Bună ziua! Șoferi cu un comportament josnic și nepregătiți profesional! Călătorii nu sunt tratați cu respect iar deplasarea se face în nesiguranță cu depășiri pe linie continuă (ruta Deva-Iasi)! Nu recomand o astfel de firma de transport persoane!
Silviu Mihai
Silviu Mihai2 ani în urmă
27 noiembrie, cursa Sibiu-Iasi (ora 8:00)

Sofer foarte intelegator si amabil iar calatoria una placuta.

Apreciez imbunatatirile care le-am observat ca au fost aduse in ultima perioada ( in urma rezervarii facute am primit mesaj de confirmare pe telefon cu toate detaliile cursei, in autocarul cu care am calatorit am avut acces Wi-Fi -Fi, USB ptr incarcarea telefonului, sonorul muzicii nu a fost deranjant astfel incat puteai citi o carte, am ajuns la destinatie fara intarzieri...)

PS. De 10 ani calatoresc cu Transpolosam care mi se pare o firma serioasa, interesata de imbunatatirea serviciilor oferite.
Ramona Ilașcu
Ramona Ilașcu2 ani în urmă
Cum sa încep mai bine detalierea? Cu lipsa biletului de călătorie azi de la Brașov ora 11,cu un microbuz ce spui ca scârțâie din toate punctele sau cu conducătorul autobuz care nu poarta mască de protecție?
Alexandru Csiszer
Alexandru Csiszer2 ani în urmă
Actualizare 1: Am fost contactat de catre reprezentantii companiei in legatura cu evenimentul care a avut loc. Intradevar oamenii din spate sunt niste profesionisti carora le pasa de clientii lor. Sper sa reușiți sa rezolvati problemele interne cu angajatii si sa readuceti compania pe linia de plutire.

Mult succes!

----
Un sofer cu extrem de multe aere de superioritate care nu m-a lasat sa imi iau un bagaj in care aveam lucruri de valoare si fragile sus in autocar, am zis ca stau cu el in brate daca nu e loc. Incercam sa ii explic lucrul asta iar raspunsurile au fost de genul. "Daca nu-ti convine hai, bagajul jos si asta e.", "Daca va mai zic si a 3 a oara ma enervez si nu e bine". Bai animalule, decât sa merg cu tine mai bine pe jos!!! Cea mai proasta experienta din viata mea.

Si in caz de interesaza pe cineva din companie sa ia masuri, era ruta catre Deva 26 August dimineata la ora 8.
Cezara B
Cezara B2 ani în urmă
Experiență absolut oribilă.
Șoferi lipsiți de orice fel de bun-simț, în primul rând.
Călătorie Brașov - Iași în care aerul condiționat s-a "defectat" la mijlocul călătoriei, motorul arzând efectiv. Podeaua la locurile din spate arde. 30° afară și e răcoare in comparație cu cele 40° din autocarul în care nimeni nu mai poate purta mască.
Condițiile mai proaste decât la transportul de animale. Un autocar absolut mizerabil, o atitudine de toată rușinea și condiții de transport inumane.
Smeu Livia
Smeu Livia2 ani în urmă
Șoferul a refuzat să ia în considerare cupoanele de reducere pentru pensionari, pretinzând că nu-i permite sistemul și că trebuia să menționăm la rezervare că solicitam reducere.
E prima dată, de obicei nu trebuia să anunțăm dispeceratul. Aceasta reducere este data prin lege, dar firma dumneavoastră a ales sa nu respecte legea.
Cristiana Cristian
Cristiana Cristian2 ani în urmă
Eu nu înțeleg cum se fac angajările în ziuă de azi la unele firme de transport persoane. Ne am învârtit cu microbuzul prin orașe și se vedea vădit ca șoferul e panicat. Data viitoare nu voi mai apela la serviciile dumneavoastră.
Locații recomandate