/Dolj/Agentie de turism

Hotel Turist

DJ582B, Secu, România

Hotel Turist
Agentie de turism
3.5
103 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8234+RP Secu, România
+40 741 041 963
hotel-turist-hotel.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iuliana Torac
Iuliana Torac2 ani în urmă
Am stat 2 ore în acest hotel. Pe lângă ca nu au un meniu stabilit, îți face oferta cu ce au în frigider, a venit mâncarea, iar în asa zisa salata de varza murata am găsit o unghie. O experienta scârboasa. Din suflet nu va recomand. Peisajul este mirific, dar calitate 0 și bătaie de joc pe banii tai. Nu te aștepți sa dormi în puf, dar mâncarea trebuie sa fie curata. Evitați.
Gheorghe Corobceanu
Gheorghe Corobceanu2 ani în urmă
Hotelul e intr-o zonă liniștită, în padure, dar destul de aproape de lac. Drumul e bun, asfaltat. Nici restaurantul și nici hotelul nu erau deschise (sf. de dec. 2021), se finalizau lucrările de renovare (au avut probleme cu infiltrarea apei).
Andrei Barbulescu
Andrei Barbulescu2 ani în urmă
Cu un personal amabil si respectuos, as putea spune ca m-am simtit ca acasa! Pentru preturile pe care le au consider ca e mai mult decat suficient!
Sara Diana
Sara Diana2 ani în urmă
Groaznic. Mai aveam puțin si mergeam sa dorm in mașina. Miros puternic de mucegai, camere vechi, dulapurile din camere nu au mai fost deschise de luni ce zile cel puțin. Pe usa dulapului erau cuiburi de viespi, păianjeni morți. Căldură foarte mare in camere, nu am putut deschide geamurile pentru ca nu aveau plase de țânțari. Vase murdare dimineața la mic dejun. Pe langa toate acestea atitudinea personalului a lăsat de dorit. Nu mai am cuvinte sincer. Dezamăgitor.
Alexandru Varlan
Alexandru Varlan2 ani în urmă
Într-o camera am găsit în dulap cuiburi de viespi de lut. Când am zis domnului de la recepție nu a schiţat niciun răspuns, de parca vorbeam eu prostii. Deşi aveam rezervare făcută pe un preț acolo ni s-a cerut alt preţ. În final doamna a cedat și a rămas prețul pe care ea susține ca nu l-a aprobat. Doua camere erau la mansarda unde era foarte cald. La una nici geamul nu l-am putut deschide ca nu avea plasa de țânțari. Într-o vila a fost cazata cealaltă parte de grup unde era mucegai pe pereţi. Nu recomand nimănui locaţia

- Locația e foarte frumoasa... Dar nu e meritul gazdei
Eduard Meca
Eduard Meca2 ani în urmă
Șederea mea a fost excelenta mai ales la prețul cazării, condiții foarte bune , legat de internet și semnal nu este asa exceptional si ma bucura foarte mult asta deoarece vii sa te relaxezi si sa scapi de agitație si sa te deconectezi de la lumea virtuala , excepționalul foarte primitor si înțelegător pentru cei cu recenzii rele eu zic sa fiți atenți înainte la cat plătiți nu sa va luați de om ca si cum ați fi plătit 5 stele
Mâncarea este foarte bună !
Recomand citirea întregului meniu doar de curiozitate nu veți regreta!
Am avut parte de liniște!
Locul este unul retras si linistit exceptional pentru cei ce cauta o evadare din lumea cotidiana !
Repet pentru 120 lei cu mic dejun inclus condițiile sunt extraordinare !
Alexandru Gligor
Alexandru Gligor2 ani în urmă
O locație de vis, doamna “Mia” o gazdă desăvârșită împreună cu toată familia, în special nepotul Dragoș. Tot revenim cu plăcere de fiecare dată, deja de 10 ani în grup mare iar distracția a fost garantată de fiecare dată!
Radu E
Radu E2 ani în urmă
Un hotel foarte frumos, suntem foarte încântați de atmosfera găsită aici.
Locații recomandate