/Dambovita/Agentie de turism

Loroni Travel

Strada Constantin Brâncoveanu 68F, Târgoviște 130120, România

Loroni Travel
Agentie de turism
4.7
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WCHV+VP Târgoviște, România
+40 726 954 818
loronitravel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Albert Litescu
Albert Litescu2 ani în urmă
Am folosit serviciile agentiei de cateva ori, fiind foarte multumit am recomandat agentia si prietenilor.
Asta pana in toamna aceasta cand am mers pt o ofera de 7 nopti in extern.
Ne-au prezentat un pachet de 7 nopti + mic dejun + transport aeroport-hotel si invers + bagaj de cala 20 kg pt fiecare persoana pentru suma "X". Toate acestea ne-au fost prezentate de o angajata a agentiei pe nume Simona.
A ramas ca ne gandim si revenim a doua zi pentru a plati sejurul. Am mers a doua zi la agentie, unde le-am gasit atat pe angajata Simona cat si pe sefa agentiei pe nume Loredana. Discutiile din aceasta zi le-am purtat cu sefa agentiei, Loredana. Ne-a uimit faptul ca Loredana a incercat sa ne pacaleasca cumva cu aproape 200 de euro in plus de oferta prezentata cu o zi in urma justificandu-se ca "stiti chiar daca pe oferta scrie ca aveti bagaj de cala de cate 20 kg, o sa va treziti la aeroport ca nu aveti bagajul inclus". Dupa cum am spus si mai sus, noi am mai plecat in aceeasi locatie, tot cu agentia lor si tot cu bagajul inclus pe oferta fara nici o problema. Mi s-a parut ciudat faptul ca imi mai cere inca 200 euro ulterior de prezentarea ofertei si am renuntat pe moment. Ulterior am mers la alta agentie de turism si am cerut aceeasi vacanta cu aceleasi date de plecare si de cazare. Fetele de la agentia ulterioara ne-au dat pachetul la acelasi pret "X" ca si agentia Loroni Travel si in plus de asta au verificat la agentia tour-operatoare situatia cu bagajele pt a fi totul in regula. Deci toata mascarada cu cei 200 de euro in plus fata de suma "X" era o minciuna inventata de sefa agentiei Loroni Travel pe nume Loredana. Bineinteles ca am mers ulterior si le-am spus ca am fost la alta agentie si ca ne-au dat pretul pe care ni-l daduse si ea initial, dar nu am avut cu cine ma intelege si a dat vina pe alte persoane de la agentia tour-operatoare ca asa i s-ar fi spus de acolo.
Am vorbit personal la agentia tour-operatoare si nu exista asa ceva, sa prezinti clientului o oferta cu toate serviciile incluse si ulterior sa ii ceri bani in plus.
Costel chirita
Costel chirita2 ani în urmă
O agenție de excepție !
Mihai nicu
Mihai nicu4 ani în urmă
Personal foarte amabil și oferte atractive
Popa Corneliu Ionut
Popa Corneliu Ionut4 ani în urmă
Este bun
Vera Cristea
Vera Cristea5 ani în urmă
Amabilitatea, profesionalismul este de nota 10!! Vă recomand cu drag!!
Loredana Nicolae
Loredana Nicolae5 ani în urmă
Servicii de calitate, profesionisti în domeniul turismului!😘💞
Adrian Gheorghiță
Adrian Gheorghiță5 ani în urmă
Servicii de calitate! Primire călduroasă!
Mihai Pasalan
Mihai Pasalan6 ani în urmă
Locații recomandate