/Dambovita/Agentie de turism

ALIDA HOLIDAY S.R.L.

Str. Petru Cercel nr 55, parter, Târgoviște 130145, România

ALIDA HOLIDAY S.R.L.
Agentie de turism
3.9
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WF59+RJ Târgoviște, România
+40 760 905 046
alidaholiday.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lolo Lolo
Lolo Lolo2 ani în urmă
In 2019 cand a inceput Pandemia, ni s a promis ca vom primi cei 600 euro, avansul pentru pelerinajul in Tara Sfanta( achitat in martie 2019)cand se vor relua zborurile!!!!
Incerc sa sun ,dar nu raspunde nimeni,niciodata!!
O sa revin im recenzie cu solutia!!!
Daca totul se rexolva, voi scrie chiar aici!
Razvan moldoveanu
Razvan moldoveanu4 ani în urmă
In randurile  mele o sa va raspund la ce ati scris . Ati coandat mancare stiind ca avem o jumatate de ora .La Ein Karem , patria sf Ioan Botezatorul ,5 minute la biserica si ati stat 2 ore in ciuda avertismentelor mele si nimeni nu a spus nimic . Ati mancat , ati cumparat si nimeni nu v a fugarit .La 2.05 erau 25 de persoane in autocar .Dvs ar fi trebuit sa fiti responsabili si sa fi ajuns măcar la 15.15 dupa program la aeroport si nu la 16.05. Daca nu veneam dupa dvs sa va scot nu ajungeam la avion .Dvs nu aveti responsabilitatea unei eventuale pierderi de avion , ci eu si si soferul avem aceasta responsabilitate.Ce fel de mancare sa comandati daca aveam doar jumatate de ora acolo ? Ati mancat si la Ein Karem cu o jumatate de ora inainte de Yaffo .Atat va aduceti aminte dintr-o saptamana de pelerinaj ? Mancarea si cumparaturile ? Preotul mi -a cerut la oprirea a 4- a pe Drumul Crucii sa opresc sa manance si sa bea . Asta e tot ce ati inteles ??? 45 de persoane erau in autobuz . Am venit sa va chem dupa intarziere de 45 de minute , nu cateva minute . Pentru ca asta e responsabilitatea unei agentii. Ma intreb de ce atata ingratitudine si atata lipsa de responsabilitate . Alta agentie cu siguranta v ar
Nuta gabriel
Nuta gabriel4 ani în urmă
Am mers cu aceasta Agentie alida holiday in pelerinaj Israel -Egipt nov 2018 , total dezamăgit ... încă de la început la aterizarea pe Tel Aviv unul dintre turiști a fost retrimis la un interviu cu autoritățile israeliene și a fost ținut mai mult ... in loc sa fie așteptat de un reprezentat al agenției sau măcar sa meargă sa se intereseze ce este cu acel domn cei doi ghizi au preferat sa se urce in autocar și sa plece și sa l abandoneze in aeroport !!! Este inadmisibil acest lucru ! In plus ghidul roman nu ia răspuns nici măcar la telefon ca era cam scump cei drept minutul !! Acest turist a sosit seara la hotelul la care eram cazați după ce a plătit 200 euro la taxi din tel aviv in Betleem . Acești bani nu au fost reduși de agenție nici măcar de la excursiile optionale care s - au organizat ulterior , Carola șefa agenției a preferat sa dea vina pe turist deși avea obligația de a rămâne cineva din agenție cu turistul respectiv ... in Israel graba mare la obiective ... ghidul și șoferul opresc la magazine de suveniruri unde au combinații cu patronii ... de preferat este sa nu cumparati de acolo , in Israel sunt o grămada de magazine de unde poți lua produse și la mai mult de jumătate fata de magazinele unde e oprit autocarul.
Aceeași istorie și in Egipt graba mare la vizita obictivelor din program "care au fost făcute " care nu ...
Conform contractului in Egipt LA OPȚIONALĂ CAIRO (150euro/pers)ar fi trebuit sa avem ghid roman și ghid de limba engleza plătit de agenție , ghidul de limba romană care sa traducă care a lipsit cu desăvârșire pretul excursiei opționale organizate de la hotelul unde am fost cazați era de 90 euro/pers. Carola a preferat sa organizeze aceast excursie către Cairo chiar in prima seara când am ajuns in Egipt adică după ce am parcurs 600 km pana in sharm el seich cu autocarul a mai trebuit sa mai facem alți 600 km către Cairo ... chin . Carola a preferat sa coboare din autocar atunci când turiștii au luat o la întrebări spunând ca suntem " neînțelegatori și conflictuali" . La plecarea de la hotelul din Egipt doamna Carola , a "uitat "ca trebuie sa plătească Cash și astfel ne -a întârziat plecarea cu vreo 5 ore ... astfel au fost turiști care au rămas cu plata făcută și nu le au mai fost restituiți banii pentru o excursie Opțională (ptr care s au plătit 30 euro /pers) care nu s -a mai făcut din cauza proastei organizări a doamnei Carola !!!
IN REST TOTUL " PERFECT " NU RECOMAND ACEASTA AGENȚIE EFECTIV ÎȘI BATE JOC DE TURIȘTI !!!
Iustin Emanuel Alexandru
Iustin Emanuel Alexandru4 ani în urmă
Multumesc lui Razvan Moldoveanu - cel mai cel ghid in Israel. Am invatat atat de multe de la el: spiritualitate, istorie, economie, politica si bancuri cu evrei. Stie atatea despre Israel.
Trebuie tinut cont ca se merge in pelerinaj, nu in excursie. De asemenea, Israel nu e Franta sau Germania, este o tara in Orientul Mijlociu.
Ca in orice lucru, exista bune si lipsuri, dar pentru cine vrea sa cunoasca in doar cateva zile multe locuri incarcate de spiritualitate, recomand.
Multumesc si parintelui Vasile care ne-a insotit spiritual cu trairea lui duhovniceasca bogata!
Multumiri, Alida Holiday.
Giulia Raric
Giulia Raric4 ani în urmă
Nu va recomand !!!!! Este groaznic azi vineri 29.05.2019 am fost la Telaviv. Am avut o jumatate de ora sa mancam si sa facem cumparaturi . A durat jumatate de ora pana sa ne aduca mancarea . Dapu sa mai avem timp sa cumparam cate ceva. Am fost chemati de colegii nostri .ca ni se arunca bagajele . Soferul era nervos si agresiv pentru ca am intarziat mai multe minunte a fost groaznic .
Ana Maria
Ana Maria6 ani în urmă
S-a incercat cazarea grupului la doua stele, desi in contract scria clar 3 sau 4 stele, si desi ni s-au oferit si numele hotelurilor in care urma sa fim cazati binteinteles ca nu au fost nicidecum acelea. Proasta organizare, desi se presupunea ca stam 4 nopti la acelasi hotel, in fiecare seara a trebuit sa ne facem bagajele, O continua alergare, nu se opreste pentru masa de pranz, nici macar la cerere. Programul zborului s-a modificat cu 12 ore in minus, taindu-se ultima zi din program, si fiind alergati in celelalte zile pentru a termina obiectivele, chiar si dupa ce deja se intunecase. Lipsa de profesionalism. Si in plus, atentie! Se ascund in spatele altor agentii de turism, pentru ca eu am cumparat pachetul de la o alta agentie, fara sa aflu pana in ziua plecarii, care era agentia care presta serviciul. Nu recomand!
Maria Pavel
Maria Pavel6 ani în urmă
Super ok...
Gida noastra Carola a fost minunata...o voce calda, placuta,a facut tot posibilul sa multumeasca pe toata lumea si pt asta ii multumim.A incercat sa ne arate cat mai multe locuri si sa ne ofere cat mai multe informatii in scurta noastra vizita la Ierusalim.Intradevar nu ne-am oprit pt masa de pranz dar nici nu simteam prea mare nevoie de mancare ..sau ne faceam sadwish de la hotel.
Cazarea f buna..a doua locatie mai slabuta dar ok.
Va multumim Alida Holiday Tours pt experienta minunata pe care am trait-o alaturi de dvs.
Meduza Eforie Camping
Meduza Eforie Camping6 ani în urmă
O agentie foarte foarte proasta. Am fost plecati in Israel! Nu se poate asa ceva. Cele mai oribile hotele; frig, mizerie, muncitori care incepeau lucrul la ora 7:00am. Mancarea era dezastruoasa. Ghida, care este si patroana (“Carola”) este certareata si agresiva. Nu a acorda nici o stea!!!
Locații recomandate