/Constanta/Agentie de turism

Agentia Touroperatoare LitoralulRomanesc.ro

Bulevardul Mamaia 281c, Constanța 900001, România

Agentia Touroperatoare LitoralulRomanesc.ro
Agentie de turism
4.1
186 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J6V+C3 Constanța, România
+40 241 999
litoralulromanesc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionela Rotea
Ionela Rotea2 ani în urmă
Bună seara dragilor! Am intrat pe net la voi și nu pot sa rezerv la nici un hotel .
Iulian paun
Iulian paun2 ani în urmă
Buna ziua.
In ultimii 15 ani am rezervat prin Agentia Litoralul Romanesc diverse vacante. Suntem grup de familii cu copii , iar pana acum Agentia nu a dat gres, venind mereu in sprijinul nostru cu recomandari, sfaturi utile si oferte bune.Le multumesc agentilor Beatrice,Andreea, Bogdan,Sabina, Monica , Loredana, care ne-au ajutat in ultimii ani la alegerea unor locatii in care sa ne simtim bine.

Noi plecam in fiecare vara in minim 4 sejururi externe....dar acasa , pe litoralul din Romania , ne simtim foarte bine si avem grija sa nu il ratam niciodata. Este adevarat ca in ultimii 7-8 ani alegem Romania in extra-sezon, cand este mai putin aglomerat, dar "nicaieri nu este ca acasa". Multumim.
Ioana
Ioana2 ani în urmă
Am solicitat pe mail un anumit tip de camera, iar dupa aceea am fost sunata si s a specificat in treacat o denumire diferita a tipului de camera, pe care eu am confirmat-o si platit-o integral ulterior. Bineinteles ca diferentele le am sesizat in mail imediat dupa ce am efectuat plata. Nu s a mai putut face nimic, pentru ca tipul de camera solicitat nu mai era disponibil. Corect ar fi fost ca in timpul apelului sa se specifice clar ca ce am cerut eu nu este disponibil si diferentele dintre cele doua tipuri de camere. Consider ca apelul a fost o tactica de a-mi baga pe gat ceea ce aveau disponibil. Cu toate ca am incercat in repetate randuri sa gasim o solutie, tot ce mi s-a spus e ca nu se mai poate face nimic. Clar nu voi mai apela la aceasta agentie si ii sfatuiesc si pe ceilalti sa fie f atenti la discutiile cu operatorii.
George - Mihai Vladut
George - Mihai Vladut2 ani în urmă
Am rezervat de mai multe ori prin aceasta agentie, inclusiv early booking. Am fost tratat cu profesionalism si amabilitate.
M-a impresionat faptul ca, ultima data, am rezervat cu doar cateva zile inainte de sejur.
Plata se poate face cu cardul pe internet, inclusiv cu cardul de vacanta. Daca voi mai merge pe litoralul romanesc cred ca voi apela tot la ei. :)
Mariana vlasceanu
Mariana vlasceanu2 ani în urmă
Super serviciile agenției!
Felicitări echipei!
Rezervarea a decurs foarte simplu,
trebuiesc urmate și respectate etapele contractuale!
Au un site eficient și bine structurat.
Recomand serviciile touroperatorului.
Popa Elena
Popa Elena2 ani în urmă
Dezamăgire totala ! Am stat 5 nopți și 6 zile la Hotel Narcis, Saturn și nu au venit nimeni, o zi sa facă curățenie și sa schimbe prosoapele! Mi-am cumpărat eu mop și dădeam în fiecare zi cu el! Iar cei de la recepție când mergeam sa le zic, invocau tot felul de motive, ba ca s-a stricat spălătoria, ba ca s-a schimbat personalul! O singura recepționera mai drăguță, în ziua a 5 a venit personal și mi-a adus 2 prosoape, dar a fost prea târziu! Îmi pare rău , dar asta este realitatea!
Eniko Teghiu
Eniko Teghiu2 ani în urmă
Am beneficiat de o oferta speciala pentru seniori cu tratament balnear la Hotel Paradiso din Mangalia și am fost foarte mulțumită, începând cu agentul care a făcut rezervarea și terminând cu
serviciile oferite de personalul hotelier și cel din baza de tratament. Totul a fost la superlativ! Am avut parte de o vacanță minunată datorită profesionalismului de care au dat dovadă acești oameni si pentru care le multumesc. Voi reveni cu mare placere și la anul !.
Marian nicu
Marian nicu2 ani în urmă
Am rezervat anul trecut o vacanta in Mamaia si vreau sa multumesc agentiei ca m-a inteles si am putut sa anules si sa-mi folosesc banii anul asta sa merg in vacanta tot in Mamaia. Sunt foarte receptivi si dornici sa ajute. Multumesc doamnei Ana de la rezervari. Recomand cu toata increderea! O sa mai folosesc serviciile agentiei litoralul romanesc.ro
Locații recomandate